Törzsutas
Kedd, 23:36 - 23:36
Törzsutas

Hol és miért számít vétségnek bal kézzel enni? Hogy lehet eligazodni Tokióban, a világ egyik legnagyobb kiterjedésű városában, ha nincsenek utcanevek? Mire használják az indiánok a telefont az erdő közepén, ha nincs térerő? Az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre a legjobb válasz egy tele pakolt hátizsák és egy repülőjegy, de szerencsére korántsem az egyetlen.

A Karc FM utazási magazin műsorából megismerhetnek olyan bátor magyarokat, akik kétkeréken kerülték meg a Földet, akik stoppolva jártak több mint száz országban, netán többezer méteres csúcsokat hódítottak meg, vagy az óceán habjait szelték keresztül. A különleges élménybeszámolókon túl, praktikus információval is szolgálunk az utazás szerelmeseinek és azoknak is, akik most indulnának életük első útjára.

Hogyan lehet minél olcsóbban repülőjegyet vásárolni? Hogyan lehet ingyen szállást találni külföldön? Mit együnk vagy mit ne együnk külföldön, hogy a város felfedezése helyett ne a mosdóban töltsük a szabadságunkat? Természetesen a sok-sok külföldi csoda bemutatása mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy az itthoni kincseket is minél többen megismerjék.

Jártak már Budapesten városnéző sétán? Bicikliztek már a Balaton parton? Kirándultak a felújított Kéktúra útvonalon? Barangolják be velem és vendégeimmel együtt hazánkat és a nagyvilágot!
Váljanak Önök is Törzsutassá, idegenvezetőjük, Back Réka. Törzsutas minden pénteken délután 3 órától.

Hírek a portfólióból

Az M4-esen autózott, aztán a belső sávban meglátta, ami ott se lehetett volna - videó
Teljes útzár, káosz a fővárosban a Baross utcai holttest miatt
Csak szenvedélyesen tudok szeretni, vagy sehogy!
Frappáns választ adhat Varsó az uniós bírálatokra
Tömegbaleset az M1-esen: öten haltak meg Ácsnál
KVÍZ: Te tudtad volna, a 2021-es őszi földrajzérettségi feladatait? Teszteld!
El: Most nem tudtunk olyan bátran játszani – Vécsei
Elszálltak az üzemanyagárak, ársapkát raknak a benzinre a szomszédban
Partnereink és támogatóink
Magyar Nemzet
NMHH
A KARC FM MÉDIA KFT MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS
A MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.