Törzsutas
Péntek
15:00 - 16:00
Törzsutas

Hol és miért számít vétségnek bal kézzel enni? Hogy lehet eligazodni Tokióban, a világ egyik legnagyobb kiterjedésű városában, ha nincsenek utcanevek? Mire használják az indiánok a telefont az erdő közepén, ha nincs térerő? Az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre a legjobb válasz egy tele pakolt hátizsák és egy repülőjegy, de szerencsére korántsem az egyetlen.

A Karc FM utazási magazin műsorából megismerhetnek olyan bátor magyarokat, akik kétkeréken kerülték meg a Földet, akik stoppolva jártak több mint száz országban, netán többezer méteres csúcsokat hódítottak meg, vagy az óceán habjait szelték keresztül. A különleges élménybeszámolókon túl, praktikus információval is szolgálunk az utazás szerelmeseinek és azoknak is, akik most indulnának életük első útjára.

Hogyan lehet minél olcsóbban repülőjegyet vásárolni? Hogyan lehet ingyen szállást találni külföldön? Mit együnk vagy mit ne együnk külföldön, hogy a város felfedezése helyett ne a mosdóban töltsük a szabadságunkat? Természetesen a sok-sok külföldi csoda bemutatása mellett arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy az itthoni kincseket is minél többen megismerjék.

Jártak már Budapesten városnéző sétán? Bicikliztek már a Balaton parton? Kirándultak a felújított Kéktúra útvonalon? Barangolják be velem és vendégeimmel együtt hazánkat és a nagyvilágot!
Váljanak Önök is Törzsutassá, idegenvezetőjük, Back Réka. Törzsutas minden pénteken délután 3 órától.

Hírek a portfólióból

Apáti Bence: Miben különbözik egymástól Pumped Gabo és Karácsony Geri?
Andrej Babisék sikerével zárultak a cseh választások
Szijjártó megmutatta a CNN-interjúból kimaradt jeleneteket
Óriási Fidesz-győzelem Miskolcon az időközi választáson
Zelenszkij: Putyin nem blöfföl a nukleáris fenyegetéssel
NB III: fővárosi rangadót nyerve őrzi veretlenségét a BVSC

Partnereink és támogatóink
Magyar Nemzet
NMHH
A KARC FM MÉDIA KFT MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS
A MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.
Kulturális és Innovációs Minisztérium
Külgazdasági és Külügyminisztérium