+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Szabad Jegyzés

A Tőzsde Szótár szerint a ” Szabad jegyzés ” kifejezést azon értékpapír kibocsátásokra használják, melyek minden érdeklődő számára elérhetők, azaz megvásárolhatók. Ezt a szélesre tárt lehetőséget kívánja a hasonló nevű, minden kedden jelentkező gazdasági magazin is biztosítani hallgatói számára.

A mindenkire, vagy sokakra vonatkozó gazdasági információk mellett, törekszik az érdekességek, a jellemző kül-és belföldi trendek, avagy hirtelen változások bemutatására is. Amit az élet, a politika vagy a jószerencse hoz. A szélesre tervezett repertoár közös nevezője, a közérthetőség.A műsor szerkesztő-műsorvezetője, Kovács Anita legalábbis erre törekszik, és igyekszik témáit, vendégeit is e cél felé kormányozni.

Következő adás
Ma 23:00 - 23:58
Szabad jegyzés ismétlés
Vajon a brit parlament vagy az Európai Unió akadályozza – e jobban, hogy érvényesüljön a népakarat, és az Egyesült Királyság elhagyja a Közösséget? Kedden a 14 óra után kezdődő Szabad Jegyzésben a Londonban élő közgazdász Hossó Andrea véleménye a példátlan eseménysorozatról. Az adásból megtudható még, hogy miként állnak Európa kisméretű, szolgáltató cégei a digitális forradalomhoz. Figyelmükre Kovács Anita szerkesztő-műsorvezető számít.
Legutóbbi adás
A korábbi műsorok felvételeit meghallgathatja az Archívumban.