Stefka István
szerkesztő - műsorvezető
Stefka István
Stefka István
szerkesztő - műsorvezető

Szerencsésnek érzem magam. Egész életemben azt csináltam, amit szeretek. Középiskolai magyar-történelem tanárként kezdtem, ma is tanítok, címzetes egyetemi docensként konzervatív médiát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogtudományi Karán.
Igazi szerelmem persze a rádiózás, a televíziózás, az újságírás, ami maga az élet. Szeretem az embereket, történeteiket, soha nem unom meg, lankadatlanul nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Több mint negyvenöt éve sok ezer dokumentum riportot, interjút, filmet készítettem, vagy tíz könyvem jelent meg nyomtatásban.
Nekem nem az idegen szép, hanem a magyar a szép, a múltja, történelmi hagyományai, kulturális öröksége, a nyelve, ami különös. Nem beszélve a Kárpát-medencéről, ahová tartozunk.
Érdekes módon van egy íve az életemnek. Rockerként kezdtem az ötvenes években- gitároztam- és most blogger vagyok. Így ,,öregen” belecsöppentem az internet, a fiatalok világába a PestiSrácok.hu-nál. Nem csodálatos? Lélekben nem szeretnék soha megvénülni. Boldog vagyok, hogy sok-sok megszakítás után ismét rádiózhatok, beszélhetek a Karc FM-ben, a Paláverben érdekesnél érdekesebb emberekkel, igazi magyarokkal, akik aggódnak hazájukért. Ezek az élő műsorok egyre inkább arról győznek meg, hogy a magyar asszonyok erős véleményformálók- akárcsak Kossuth, Széchenyi idejében- és remélhetőleg komoly szerepük lesz Magyarország megmaradásában.
Nem szabad hallgatnunk, beszéljünk, beszélgessünk, hassunk! – mert a Paláver igazi véleményt formáló műsor…

Hírek a portfólióból

Partnereink és támogatóink
Magyar Nemzet
NMHH
A KARC FM MÉDIA KFT MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS
A MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.