Gajdics Ottó
ügyvezető
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
ügyvezető

Már a nyomtatott lapok címét sem tudom a két kezemen megszámolni, ahová írtam életemben, cikkeimet pedig nem is próbálom számba venni. Soha nem adminisztráltam magam rendesen. Irányítottam televíziót is, vezettem néhány műsort, vendég is voltam számtalanszor. Mégis a rádiózás adott a legtöbb élményt, leginkább azért, mert lassan eléri a húszat azon rádióadók száma, amelyek születésénél én is ott bábáskodtam. Egy új rádió megszólalása pedig maga a csoda.

Alapvetően csapatjátékos vagyok. Csak mérsékelten fontoskodom. Nem kell nekem érteni mindenhez a legjobban. Az évek során megtanultam, hogy a közösség mindig okosabb, mint bármely tagja külön-külön. De minden egyes tagja csapatomnak ugyanolyan fontos számomra, mint a csapat egésze. Talán ezért fogadtak el vezetőnek mindenütt, ahol irányítóként dolgoztam.

Hálás vagyok a sorsnak, amiért olyan munkát végezhetek, ami örömmel tölt el, mert amellett, hogy szellemileg is kiteljesedhetek benne, közben másokat szolgálhatok. Ez, no meg feleségem sikeres tanári pályája kárpótol némileg, amiért felhagytam pedagógusi hivatásommal. És bár szerénységem tiltaná, mégis be kell vallanom, milyen jól eső érzéssel tölt el az a tudat, hogy számtalan olvasó, néző és hallgató él szerte az országban, akiknek fontos az én szolgálatom. Hobbim nincsen, ha csak nem számít annak két gyermekem segítése olyan utak megtalálásában, amelyek az enyémhez hasonló örömteli élettel kecsegtetik őket. Elmondhatom tehát, hogy életem alapvetően boldognak mondható.

Hírek a portfólióból

Partnereink és támogatóink
Magyar Nemzet
NMHH
A KARC FM MÉDIA KFT MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS
A MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.