+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Fejér Balázs

szerkesztő – műsorvezető

Fejér BalázsKezdhetném úgy, hogy már kicsi gyerekként is sportriporter akartam lenni, de ez így nem lenne igaz. Az viszont igaz, hogy kisiskolásként a testvéremmel és barátaimmal játszott gombfoci meccseket közvetítettem, ha nem is végig, de az „izgalmasabb” akciókat igen.

A sporttal komolyan tíz évesen kerültem kapcsolatba. Hét esztendőn át versenyszerűen judoztam, de egy sérülés véget vetett „ígéretes” pályafutásomnak. A labdarúgást, mint minden gyerek, szerettem és játszottam, mindkettő a mai napig aktuális. /Ja, és a gombfoci is./

Sok vargabetű után több mint húsz éve kezdtem szárnypróbálgatásaimat a Magyar Rádió, mondhatom nyugodtan, legendás sportosztályán. Olyan nagyságoktól leshettem el a szakma fortélyait, mint Szepesi György, Novotny Zoltán, Vass István Zoltán, Molnár Dániel, Török László, Radnóti László vagy Deák Horváth Péter.

Hú, még most is beleborzongok! Mellettük aztán „mindenevővé” váltam, vagyis minden sportághoz konyítani kellett.

Magazin műsoromban az aktualitások mellett egy kicsit a múltba is szeretnék révedni, olyan nagyszerű sportolók segítségével, akiket régebben hallottunk, de el nem feledtünk, el nem feledhetünk.