Vass István Zoltán
szerkesztő - műsorvezető
Vass István Zoltán
Vass István Zoltán
szerkesztő - műsorvezető
Bő négy és fél évtizedet húztam le a stúdiók világában, a mikrofon, s gyakorta a kamera előtt. Az ország közvéleménye ? talán nem önteltség ezt mondanom ? sportriporterként ismert meg. Aztán váltottam, a hírműsorok készítése vonzott.

Dolgoztam a Magyar Rádiónál, a Magyar Televíziónál, az utóbbi időben pedig nyolc szép évet töltöttem a Lánchíd Rádiónál, aminek alapító tagja voltam. Az ismert események miatt azonban úgy éreztem, föl kell állnom, s távoztam. S amikor már azt hittem, soha többé nem ülök hivatásszerűen mikrofon elé, a KARC rádió hívott. Erkölcsi és politikai alappállásom egy szemernyit sem változott, s mivel úgy vélem, itt ezt elfogadják, örömmel jöttem.

A Kódex című portréműsorral jelentkezem rendszeresen, s aki történelmi kicsengést vél feltételezni, nem téved! Egy korábbi felmérés során megkérdezték a hallgatóságot, mit hallgatnak szívesen a műsorokban? A válasz ? némileg meglepően ? az volt: emberi történeteket. Én ilyen történetekkel kívánok szolgálni, s hiszem azt, mindenki sorsa a történelem része, s mindannyiunk sorsát meghatározza a történelem. Ennek tudatában beszélgetek vendégeimmel.

Legutóbbi adásai

2022. április 9. Színe és Fonákja
2022. április 16. Színe és Fonákja
2022. április 23. Színe és Fonákja
2022. április 30. Színe és Fonákja
2022. május 7. Színe és Fonákja
2022. május 14. Színe és Fonákja
Tovább a teljes archívumba

Hírek a portfólióból

Partnereink és támogatóink
Magyar Nemzet
NMHH
A KARC FM MÉDIA KFT MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS
A MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.