Simori Renáta
szerkesztő - műsorvezető
Simori Renáta
Simori Renáta
szerkesztő - műsorvezető
Simori Renáta vagyok. Kedves, csacsogós és általában jókedvű. Szeretek nagyokat beszélgetni, másokon segíteni és szervezkedni. Sőt! Szeretek enni, lakást átrendezni, színházba járni, olvasni és táncolni. Szeretem a virágokat, az amerikai sorozatokat, és a gyros tálat. Nem szeretem viszont a hazugságot, az igazságtalanságot, a vasalást és a paradicsomot. ?

Még annyit magamról, hogy van egy majdnem tökéletes férjem, egy tündéri, hisztis, 4 éves kislányom, és egy okos, jóképű, 8 éves kisfiam. A házunk körül pedig Gombóc cica szaladgál.

S hogy hogyan kerültem ide? Kamaszként újságírónak készültem, de a beszédtanárom azt mondta, hogy olyan szép a hangom, hogy ne csak írjam a híreket, hanem mondjam is el azokat. Így gyakorlatra már egy rádióhoz jelentkeztem. Aztán elkezdődött a szerelem, ami azóta is tart. ?

Az elmúlt 14 évben dolgoztam a Rádió Egerben, a Sláger Rádióban, a Music FM-ben, és a Juventus Rádióban is. A jövőben pedig a Karc FM műsorai alapján dönthetik el, hogy igaza volt-e a beszédtanáromnak?

Legutóbbi adásai

2022. június 29. Spájz
2022. június 30. Spájz
2022. július 1. Spájz
2022. július 2. Otthon
2022. július 4. Spájz
2022. július 5. Spájz
Tovább a teljes archívumba

Hírek a portfólióból

Partnereink és támogatóink
Magyar Nemzet
NMHH
A KARC FM MÉDIA KFT MÉDIASZOLGÁLTATÁSI TEVÉKENYSÉGÉT A MÉDIATANÁCS
A MÉDIATANÁCS TÁMOGATÁSI PROGRAM KERETÉBEN TÁMOGATJA.