+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 18:00 - 18:30
Horizont ismétlés
A Karc FM külpolitikai műsora. Műsorvezetők: Sitkei Levente és Kottász Zoltán. A közvetlen környezetünkben és a távolabbi világban zajló események mozgatórugóiról és azok hatásairól beszélnek külpolitikai szakértők. Megvitatjuk azokat az eseményeket – legyen szó kormányzati döntésről, gazdasági megállapodásról, fegyveres konfliktusról, terrorcselekményről –, amely ugyan határainkon túl zajlik, de mégis hatással van mindannyiunk életére.
Ma 18:30 - 19:00
Magyar hangok ismétlés
Megjelent a Nemzeti Újrakezdés Program pályázati felhívása a külhoni magyar szervezetek támogatására. Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára nyilatkozott a Magyar hangoknak. Április 12-én, hétfőn volt a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja. 74 évvel ezelőtt ezen a napon indult el a kitelepített családokat szállító első szerelvény Magyarországra. Az 1940-es évek második felére már több mint 120 ezer felvidéki magyarnak kellett elhagynia szülőföldjét. Ezzel kapcsolatban is kérdeztük Németh Zsoltot, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnökét. Magyar hangok pénteken fél egykor. Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető: Sükösd Levente.
Ma 19:00 - 20:00
Álláspont ismétlés
Hamarosan kinyithatnak a vendéglők teraszai, de a digitális oktatást meghosszabbították az általános iskolák felső tagozatán. A kormányzati intézkedések okairól és következményiről is beszélgetünk Rusvai Miklós virológus professzorral és Horváth Péterrel, a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével. Vasárnap 7 és 8 óra között ismét hallgassák az Álláspontot! Várja önöket a szerkesztő-műsorvezető: Haraszti Gyula.
Ma 20:00 - 21:00
Alaphang ismétlés
Elég hosszú-e a választói emlékezet, hogy a járvány után értékelje a baloldal válságkezelő ötletelését? Az összeállt ellenzék pártjai ma már nem a kormányoldalra, hanem egymásra licitálva igyekeznek mind nagyobb hangerővel megmutatni magukat. Üzeneteiket így nem a stratégia, hanem a pillanatnyi, napi érdek szüli. Ebbe pedig beleférnek az ország nyitásáról és bezárásáról, a bebörtönzésről és a szeretetről, a vakcinák ellen és a vakcinák melletti érvelésről szóló mondatok - sokszor egyazon levegővétellel. Az Alaphangban Pelyach Gergely kérdezi Fricz Tamás politológust vasárnap reggel 8.00-tól, és az ismétlésben este 20.00 órától.
Ma 21:00 - 22:00
Farkasverem ismétlés
A nemzeti ünnepeink listája politikai korszakonként változik. Van, amelyik elsüllyed, van amelyik felemelkedik és van amelyiket átneveznek. A nemzeti ünnepekről szóló adásunkban Belénessy Csaba szerkesztő vendége Gerő András történész, és Máthé Áron, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnökhelyettese. Farkasverem. A Karc FM történelemórája, minden vasárnap reggel kilenc órakor, ismétlés aznap este ugyancsak kilenckor.