+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 06:00 - 09:00
Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
Ma 09:00 - 12:00
Spájz
Veszélyes tévhit terjed: a koronavírus elleni oltás, allergiások számára nem ajánlott. Ha allergiás vagyok, kérhetem az oltást? Nő a gyakorisága a HPV-hez köthető szájüregi és fej-nyaki daganatoknak a férfiak körében. A betegség HPV elleni védőoltással és rendszeres szűréssel megelőzhető lenne? Sajátos nevelési igényű tanulók és a digitális oktatás. Mire van nekik és családjaiknak szüksége ahhoz, hogy a világjárvány ne okozzon gondot a tanulásban? Mozgásszegény életmód, elégtelen fizikai aktivitás, a WHO új ajánlást fogalmazott meg arról, hogy mennyit sportoljunk naponta. Többek között ezekről a témákról beszélgetünk szerdán 9.00 és 12.00 óra között, várja Önöket Farkas Beatrix.
Ma 12:00 - 12:30
Déli News
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:30 - 13:00
Kérdőjel
Hiába volt a több mint egymillió támogató aláírás és hiába volt az Európai Parlament jóváhagyása, az Európai Bizottság a múlt héten elutasította új jogszabályok alkotását a kisebbségvédelemben. Vannak akik azt mondják, hogy előre kiszámítható volt a Minority Safepack kudarca és vannak akik azt, hogy az EB cserbenhagyta az őshonos kisebbségeket. Valóban rendezni kellene e európai szinten a kisebbségek ügyét vagy az tagállami hatáskör? Erről lesz szó a szerdai Kérdőjelben, melynek vendége Szili Katalin miniszterelnöki megbízott. Őt kérdezi a műsor szerkesztője, Bálint István.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
Életutak, történetek, sorsok, kudarcok és mosolyok. A Karcolat adásaiban olyan példaértékű emberek gondolatvilágába kaphatnak betekintést, akikre érdemes odafigyelni. Ebben a műsorban nem csak élettörténetekről hallhatnak, de azok mozgatórugóiról is. Karcolat minden hétköznap 13:00 órától. Számít figyelmükre Back Réka, Emesz Lilla, Kovács Anita, Perjés Klára, Simon-Palov Judit, Varga Flóra, Bálint István, Belénessy Csaba, Czirják Imre, Gajdics Ottó és Pelyach Gergely!