+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

 

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 05:30 - 06:00
Színe és fonákja ismétlés
Hírek, információk, sőt dezinformációk ömlenek ránk nap, mint nap, az emberek csak kapkodják a fejüket. Nincs ember, aki ezt követni tudná. Kinek, minek higgyünk? Ehhez nyújt némi segítséget a műsor, a szerkesztő, Vass István Zoltán sajátos értelmezésével. Hétvége előtt a heti sajtótermést tallózzuk minden péntek este, a teljesség igénye nélkül.
Ma 06:00 - 09:00
Otthon
Hátfájás, nyakfájás, derékfájdalmak. Ezeket a tüneteket okozhatta az elmúlt hónapokban az otthonról végzett munka. Hogy miért, mitől alakulhatott ki a fájdalom és mit lehet tenni azért, hogy megelőzzük ezt, az kiderül az Otthon műsorából. Emellett szó lesz arról is, hogy rövidlátást is okozhat a gyerekeknél az okostelefonok vagy tabletek túl gyakori használata. A részletekkel és további érdekes témákkal Simori Renáta várja Önöket, szombaton reggel 6 és 9 óra között!
Ma 09:00 - 11:00
Hangok, színek, ízek
Hogyan indulhatnak újra a szabadtéri játszóhelyek? Mire készülnek a Szegedi Szabadtéri Játékok 61. évadában? Mikor lesz az ország első karantén utáni színházi premierje? Ezek mellett az Aquincum Múzeum újra látogatható szabadtéri parkjának látványosságairól, továbbá egy magyar Beatles zenekar nemzetközi testvérzenekarokkal való együtt muzsikálásáról is szó lesz szombat délelőtt a Hangok, színek, ízekben, ahol Mohácsi Szilvia várja Önöket.
Ma 11:00 - 12:00
Corvin lapok
Az első világháború eseményei megkövetelték,hogy cenzúrázzák a sajtót. Ez alól egy kivétel volt, az országgyűlési képviselők parlamentben elmondott beszédei. Ezt ki tudta használni a Károlyi Mihály által vezetett ellenzék. A sok emberáldozatot követelő harcok a lakosság anyagi helyzetét is megnehezítették,így Tisza István folyamatosan veszített társadalmi támogatottságából. Emiatt 1918 őszén már Károlyi Mihály kinevezését várta a közvélemény. Folytatjuk a beszélgetést Ligeti Dáviddal,a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársával. Számít figyelmükre Papp Endre a Corvin Lapok műsorában szombaton 11órától , illetve az ismétlésben 23 órától.
Ma 12:00 - 13:00
Poétikon
A Poétikon következő adásában Zorkóczy Zenóbiával beszélgetünk tárcákról, erdélyi járványhelyzetről, vidéki hétköznapokról és karantén ihlette írásokról. Várja Önöket szombat délben a szerkesztő-műsorvezető: Viola Szandra.