+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 23:00 - 23:59
Corvin lapok ismétlés
Az első világháború végétől a tanácsköztársaság bukásáig Magyarország és Olaszország között a diplomáciai viszony meglehetősen ambivalens volt. A két állam a világháborúban még ellenségként nézett szembe egymással,ezt követően azonban úgy hozták a közös érdekek,hogy közeledni kezdtek egymáshoz, és esetleges szövetségről tárgyaltak. Azonban a délszláv állam is közeledni kezdett az időközben függetlenné vált Magyarországhoz. A kommün kikiáltása után Olaszország, egyedüliként az antanthatalmak közül, nem szakította meg a tanácskormánnyal a diplomáciai kapcsolatot.Ez lehetővé tette számára,hogy tovább növelje súlyát a térségben.Erről beszélgetünk Hamerli Petra történésszel, a Pécsi Tudományegyetem Politikatudományi és Nemzetközi Tanulmányok tanszéke tanársegédjével. Számít figyelmükre Papp Endre a Corvin Lapok műsorában szombaton 11 órától , illetve az ismétlésben 23 órától.
Holnap 00:00 - 01:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Holnap 01:00 - 02:00
Primőr
A közelmúlt slágerei a Karc FM fülével
Holnap 02:00 - 03:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Holnap 03:00 - 06:00
Előnyszabály ismétlés
Itt mindent szabad a szabályok adta kereteken belül – néha azon túl is -, mozgásban vagyunk, teret adunk a sportnak. Aktualitások és múltidézés egyben, történetek elfeledett, régen hallott sportolóktól, egykori sikerek és kudarcok felelevenítése. Előnyszabály Fejér Balázzsal és Németh Kornéllal minden szombaton 14 és 17 óra között, valamint vasárnap hajnalban 3-tól 6-ig.