+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 06:00 - 09:00
Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
Ma 09:00 - 12:00
Spájz
Minden második ember használ kerékpárt, rollert, gördeszkát, vagy valamilyen más hasonló közlekedési eszközt, és közülük minden ötödik, azaz a teljes lakosság tíz százaléka szokott telefonozni közlekedés közben, amivel a saját és mások testi épségét is veszélybe sodorják. De vajon hogyan lehetne felhívni újra és újra az úttestre bármilyen formában kilépő emberek figyelmét erre a problémára? Erről is szó lesz a kedden a Spájzban. Ahogy megismerhetnek egy olyan technikát is, ami majdnem az emberiséggel egyidős, de amit még ma is alkalmaznak. Sokan használnak füstölőt az otthonaikban, és a katolikus misék elemeként is megjelenik a tömjén illata, ami erősíti az imádság erejét. 9 óra után Csesznák Anikó számít a figyelmükre.
Ma 12:00 - 12:30
Déli News
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:30 - 13:00
Kérdőjel
A keddi Kérdőjel vendége dr. Völgyesi Miklós büntetőjogász, a Legfelsőbb Bíróság korábbi tanácsvezető bírája. Szó lesz a Czeglédy-ügyről, a 2006-os gyurcsányi rendőrterrorról és a magyar igazságszolgáltatás adósságairól. A szerkesztő-műsorvezető Imrényi Dávid.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
„Ismerd meg Őt, általa megismered magadat és magad által a mindenséget…” – Timkó Eszter színművész szavai ezek, aki úgy gondolja: a legtöbb félelmünk, konfliktusunk, háborúnk legmélyebb alapja az önismeret, önmagunk elfogadásának hiánya. A keddi Karcolatban az Újszínház művésze hitről, hivatásról, kultúrharcról és arról, hogy a távol tartott félelem és az egymás iránti felelősségünk felismerése békésebb, biztonságosabb hellyé tenné ezt az országot. Karcolat Timkó Eszterrel és Simon-Palov Judittal kedden délután 1-től és este 10-től. Ha tehetik, tartsanak velünk!