+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 10:00 - 11:00
Asztal körül
Hogyan készítsük fel a nagytestvért a kistestvér érkezésére? Milyen módszereket érdemes alkalmazni a testvér féltékenységnél? A vasárnapi Asztal körül műsorban Veress Anita, nevelési tanácsadóval átbeszéljük azt is, hogy milyen szerepjátékok segítenek ebben a helyzetben. Várja Önöket a szerkesztő - műsorvezető: Gál Mónika.
Ma 11:00 - 12:00
Jelek
Jelek vasárnap, a 11 órai hírek után. Túlhajszolt élettempónk lassítására, lelkünk és környezetünk valódi értékeinek fölfedezésére és életmódunk újratervezésére buzdít az idén immár 17. alkalommal megrendezett Muzsikál az erdő fesztivál, amely ezúttal a csodás Körösök völgyében zajlik, őshonos tölgyek, égerek, szilfák erdeiben. A természettel harmóniában létezés eme jófajta propagandájáról Szabó Lajos erdőmérnök-főszervezővel beszélgetünk. - A szavak súlyáról. Ez a címe Kodolányi Gyula új könyvének, amelyet a szerző és Gróh Gáspár mutatott be a héten a Batthyány Alapítvány rendezésében. Erről is beszámol a Jelek című műsor vasárnap 11 órától, számít figyelmükre a szerkesztő-műsorvezető, Stifner Gábor.
Ma 12:00 - 13:00
Keresztény értékek
Miben különbözik a Keresztény Roma Szakkollégium egy hagyományostól? Milyen értékeket kapnak a diákok? Többek között ezekre a kérdésekre kapunk választ a vasárnapi Keresztény értékek műsorban. Második témaként pedig Czire Szabolcs, unitárius lelkész legújabb kötetét mutatjuk be. Várja Önöket a szerkesztő - műsorvezető :Gál Mónika.
Ma 13:00 - 14:00
A sors szimfóniája
A globalista nyomás a hazai energetikában a privatizációval kezdődött, a piac liberalizációjával folytatódott, az utóbbi 10 évet pedig az Európai Unió erre alapozott intézményi diktatúrája jellemezte. A nemzeti érdekű energetikának az EU intézményekkel, és azok hazai kollaboránsaival kellett és kell küzdenie. A nemzeti energetika az uniótól szinte semmit sem kapott, de az unió mindent meg akar határozni. Ilyen körülmények közt kell a nemzeti kormánynak eligazodni, megoldásokat és szövetségeseket keresni. Ezt a folyamatot igyekezett javaslataival segíteni az Energiapolitika 2000 Társulat. Immár 20 éves tevékenységükről elnökükkel, Járosi Mártonnal beszélgetünk. Számít figyelmükre Papp Endre A sors szimfóniája műsorában vasárnap 13 órától, illetve az ismétlésben 22 órától.
Ma 14:00 - 16:00
Hangok, színek, ízek ismétlés
“Mindenről ami megkostólható, megnézhető, meghallgatható.” Régi kincsek, új kezdeményezések, tehetségek, fesztiválok, kiállítások. Széles radiuszt rajzolva a kultúra fogalma köré beszélgetünk az életet kiszínező élményekről.