+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Holnap 02:00 - 03:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Holnap 03:00 - 06:00
Előnyszabály ismétlés
Hihetetlen izgalmak után dőlt el az aranyérem sorsa a női és a férfi kézilabda bajnokságban is! Az Előnyszabályban szomorú és vidám főszereplők emlékeznek vissza a legnagyobb csatákra. Szokásainkhoz híven viszont nem csak egy sportág kerül majd terítékre, hiszen ezúttal beszámolunk például arról is, hogy kik kapták a Fair-play díjakat. Szombaton 14 és 17 óra között várja Önöket a két szerkesztő-műsorvezető, Fejér Balázs és Németh Kornél.
Holnap 06:00 - 06:30
Modellérték ismétlés
Az alacsonyabb működési költségeknek és a minőségi magyar szürkeállománynak köszönhetően a magyar startupok sikeresen fel tudják venni a versenyt más országok, régiók korai fázisú vállalkozásaival - mondja Modellérték című műsorunkban Kisgergely Kornél, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő vezérigazgatója. Az állami MFB-Csoporthoz tartozó vállalatot a közelmúltban két független nemzetközi szervezet - a Crunchbase és a Dow Jones - is Európában az első, globális szinten a harmadik helyre sorolta a legaktívabb befektetők rangsorában. A vezérigazgató beszél elismerésükről és terveikről is: elképzelhetőnek tartja a startupokból való első kilépésük megvalósítását, ami profitit hoz, illetve következő körös befektetők bevonását. A pénteken 18 órakor kezdődő Modellértékben várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila
Holnap 06:30 - 07:00
Világkép ismétlés
Világkép. A legnagyobbak csak hangosak, de nem feltétlenül fontosak. A világsajtó irányítói több szólamú közbeszédet követelnek – miközben sokszor maguk nyomják el a fősodor tagadóit. Minden szombaton 12.30-kor várja önöket Lovas István heti nemzetközi sajtószemléje, amelyből kiderül, kik az igazi véleményvezérek?
Holnap 07:00 - 09:00
Álláspont
Milyen eredményeket ért el eddig az Emberi Erőforrások Minisztériuma és milyen célokat tűztek ki maguk elé a következő kormányzati ciklusban? - erről beszélgetünk Rétvári Bencével, a tárca régi-új miniszterhelyettesével. Átvették kinevezési okmányaikat az új kormány államtitkárai. Ezt és az ellenzék folyamatos belső botrányait elemezzük Tóth Erikkel, a Nézőpont Intézet kutatójával. A hazaszeretet most nem annyira divatos szó, de meg lehet találni a fiatalokhoz vezető utat – nyilatkozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter. Többek között erről is kérdeztük a Honvédelem napja alkalmából Balogh Zsolt alezredest, a Honvéd Kadét Program szaktanárát. Vasárnap reggel hétkor várja Önöket az Álláspontban a két szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre és Haraszti Gyula. Ismétlés: vasárnap este hétkor.