+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 12:25 - 13:00
Regiszter
Bár évek, sőt évtizedek óta napirenden vannak, de igazából még sincs a helyén a magyar kkv- szektor. A kormányzat, országos fórumok után most készíti a rájuk vonatkozó 2030 – ig szóló stratégiát. Ilyenkor nagyobb figyelem esik azokra a felmérésekre is, amelyek velük foglalkoznak. A Pécsi Tudományegyetemen kérdezőbiztosokkal készített igen kiterjedt vizsgálatot róluk. Ebből csak egy megállapítás : „Nagyvállalatok támogatása helyett a forrásokat a kkv szektorra kellene fókuszálni.” További részleteket a kutatás vezetője, Prof. Szerb László egyetemi tanár hétfőn déli fél egykor oszt meg Kovács Anitával és a Regiszter hallgatóival.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
Védjegye a nemzetköziség. Dolgozott kaszinóban és tengerjáró hajón, bejárt 70 országot. Több nyelven beszél, és folyamatosan tanul. Hivatása és szenvedélye a protokoll, az etikett világa. Állandó előadó az államigazgatásban dolgozók továbbképzésein, rangos nemzetközi sportversenyek kihagyhatatlan munkatársa. Most éppen Csíksomlyóra készül, önkéntesként szolgálni a Szentatyát. A Karcolat vendége Hossó Nikoletta, az Európai Protokoll Központ ügyvezető igazgatója, a Nemzetközim Protokoll Szakemberek Szervezetének alapító elnöke. Várja hallgatóit hétfőn egy órától és az ismétlésben 22 órától Petz Margó.
Ma 14:00 - 15:00
Periféria
A hetvenes, nyolcvanas évek sci-fijei elképzelhetetlen vívmányokat sorakoztattak fel. Droid hasába helyezett adattároló lemez, beszélgetésre és fotózásra alkalmas karóra, önvezető autó, gondolkodó és beszélő robotok, érintésre reagáló képernyők. A Periféria hétfői adásában a filmekből lett valóságról, a fikción túlmutató elképzelésekről és megvalósításukról hallhat.
Ma 15:00 - 16:00
Partitúra
Nem harap a komolyzene! Könnyen fogyaszthatóan beszélgetünk olyan klasszikus műfajokról, mint az opera, a balett, vagy a klasszikus zene.
Ma 16:00 - 18:00
Paláver
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában nincsenek “kapuk oldalszárnyakkal,” csak kerítések. Várjuk mindazokat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata, és Stefka István számít a véleményükre minden hétköznap 16 és 18 óra között.