+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 18:00 - 18:30
ÉszKarc
ÉszKarc hétfőn, a 18 órai hírek után. Javában zajlik avatott irodalomtörténészek által Jókai Mórnak és grandiózus életművének egyfajta "rehabilitációja" - kár, hogy erre szükség van a XXI. század Magyarországán. A nagy mesélő jelentőségéről, s egyben háttérbe szorítása ellen szól az a beszélgetés is, amelyet Arany Lajos debreceni irodalmárral folytattunk. Várja hallgatóit az ÉszKarc szerkesztő-műsorvezetője, Stifner Gábor.
Ma 18:30 - 19:00
Regiszter ismétlés
„Németország megcsinálta a házi feladatát, a többieknek is ezt kellene tenniük!” Évek óta hallani ezt a német kancellártól, amikor az EU országai nehézségekre hivatkoznak. De mit takar a házi feladat? A közgazdász szakma Hartz reformoknak nevezi azokat a lépéseket melyek egyebek mellett jelentősen lecsökkentették a németek munkanélküli segélyének idejét, de a felajánlott állások visszautasítása esetén még annak folyósítását is felfüggesztették. Az intézkedések a német munkavállalók lehetőségeinek szűkítésével támogatták a német gazdaságot. Ezt vezette volna be Macron is, ha nem lépnek közbe a sárga mellényesek? A Hartz reformokról kérdezi Lóránt Károly közgazdászt hétfőn déli fél egykor Kovács Anita a Regiszterben.
Ma 19:00 - 20:00
Aroma
Esszencia, lényeg, kivonat, summázat. Minden, ami a Karc FM hírfolyamában a nap során teret kapott, megtisztítva a sorjától. A hallgatóra zúduló információdömpingben egy műsor, ami láttatni engedi a támpontokat. Minden nap, 19.00 órától, Varga Flórával és Saliga Péterrel.
Ma 20:00 - 22:00
Amerika Hangjai
Kurrens rock, modern rock, aktív rock. Amerika Hangjai Ahol az “Amerika” nem földrajzi, hanem zenei fogalom. És a műsor, ami több mint 20 éve fogalom. Amerika Hangjai Jeszenszky Zsolttal és Lentulai Krisztiánnal.
Ma 22:00 - 23:00
Karcolat ismétlés
Tóth József Füles fotográfus reklámfotóival, plakátjaival iskolát teremtett az 1970-es évektől kezdődően. Számtalan reklám és emblematikus plakát került ki műhelyéből, melyek hétköznapjaink részévé váltak, csakúgy, mint a korszak lenyomatát tükröző plakátokon szereplő modellek. Memóriája képekből áll: felidézi ahogy 5 évesen a légoltalmi pincében várták a bombázás végét és cipőfelsőrész készítő nagyapja műhelyét a 11. kerületben. Emesz Lilla beszélget Füles mesterrel a hétfői Karcolatban délután 1 órától…