+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 15:00 - 16:00
Pipa
Lentulai Krisztián kapáslövései a léc alá. Érdekes történetek a labdarúgásról, a foci hazai főszereplőitől.
Ma 16:00 - 18:00
Paláver
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában nincsenek “kapuk oldalszárnyakkal,” csak kerítések. Várjuk mindazokat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata, és Stefka István számít a véleményükre minden hétköznap 16 és 18 óra között.
Ma 18:00 - 18:30
Horizont
Kikötött a szicíliai Lampedusa szigetén az Open Arms spanyol civil szervezet hajója, a még rajta maradt 83 migráns pedig partra szállt. Az Európai Unióban komoly diplomáciai viszályt okozó mentőhajók tevékenységének jogi aspektusáról Tóth Norbert nemzetközi jogásszal, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docensével beszélget a Horizont szerdai adásában a szerkesztő-műsorvezető, Kottász Zoltán.
Ma 18:30 - 19:00
Kérdőjel ismétlés
Helyettesével együtt indul újra 2020-ban az amerikai elnök. Donald Trump ezt személyesen erősítette meg a minap, de a hongkongi helyzetről is nyilatkozott. Trump párhuzamot vont a hongkongi elégedetlenség és a pekingi Tienanmen téren 1989-ben kitört diáktüntetés között, egyúttal kifejezte abbéli reményét, hogy a mostani tüntetés emberségesen ér véget, ellenben az befolyásolná az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásokat. A többi között erről beszélget a Kérdőjel szerdai adásában Szabó László Zoltán politológus, Amerika szakértővel, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem oktatójával Saliga Péter.
Ma 19:00 - 20:00
Aroma
Esszencia, lényeg, kivonat, summázat. Minden, ami a Karc FM hírfolyamában a nap során teret kapott, megtisztítva a sorjától. A hallgatóra zúduló információdömpingben egy műsor, ami láttatni engedi a támpontokat. Minden nap, 19.00 órától, Varga Flórával és Saliga Péterrel.