+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 02:00 - 03:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Ma 03:00 - 06:00
Előnyszabály ismétlés
Itt mindent szabad a szabályok adta kereteken belül – néha azon túl is -, mozgásban vagyunk, teret adunk a sportnak. Aktualitások és múltidézés egyben, történetek elfeledett, régen hallott sportolóktól, egykori sikerek és kudarcok felelevenítése. Előnyszabály Fejér Balázzsal és Németh Kornéllal minden szombaton 14 és 17 óra között, valamint vasárnap hajnalban 3-tól 6-ig.
Ma 06:00 - 06:30
Modellérték ismétlés
Modellérték. Rajtvonalhoz áll a szürkeállomány. Egy műsor az újonnan alapított, nagy növekedési pályát remélő, a nemzetközi porondon is sikervárományos induló vállalkozásokról. Ismerje meg a magyar szürkeállomány legújabb alkotásait! Csákó Attila kérdezi a feltörekvőket, minden pénteken 18.00 órától.
Ma 06:30 - 07:00
Zenemix
Ma 07:00 - 09:00
Álláspont
Hetven éve, a kommunista rezsim által megszüntetett önálló közigazgatási bírósági rendszert állítja vissza a kormány – Völner Pállal, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárával készítünk interjút. Nemzetibb, jobboldalibb politika jöhet az európai parlamenti választás után – jelentette ki Orbán Viktor a Magyar Diaszpóra Tanács ülésén. Erről és a hazai ellenzék jelenlegi állapotáról beszélgetünk politológus vendégünkkel. Névtelen bankkártyákkal járják Európát a migránsok, miközben a Balkánon humanitárius katasztrófa fenyeget a bevándorlás miatt – Horváth Józsefet a polgári és a katonai elhárítás volt főigazgató-helyettesét kérdezzük. Vasárnap reggel hétkor ismét várja Önöket az Álláspontban a két szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre és Haraszti Gyula. Ismétlés: vasárnap este hétkor.