+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 06:00 - 09:00
Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
Ma 09:00 - 12:00
Spájz
A Karc FM közszolgálati magazin műsora hétköznaponként 9 és dél között. Szakértő vendégekkel a családokat érintő legfontosabb kérdésekre keressük a választ: oktatás, egészségügy, jogi, kisebbségi és pénzügyi kérdések, közigazgatás, tudomány és kultúra. Itt mindig van idő részletesen megbeszélni hétköznapi ügyeinket. Izgalmas témák, okos válaszok délelőttönként a Karc FM-en.
Ma 12:00 - 12:30
Déli News
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:30 - 13:00
Magyar hangok
Kacsó-Doboly Izabellát, a dél-erdélyi Hunyad megyében élő szakpolitikust jelöli a román kormány ifjúsági államtitkárának a Romániai Magyar Demokrata Szövetség a tíz napja lemondott Oltean Csongor helyett. A fiatal, de már komoly szakmai múlttal rendelkező erdélyi magyar politikus a kinevezését megelőzően nyilatkozott a Magyar hangoknak. A magyar állam támogatásával felépített óvodát adtak át pénteken Székelyhídon és Nagyváradon. Mindkét óvoda felépítésében a Királyhágómelléki Református Egyházkerület volt a magyar állam partnere. Grezsa István miniszteri biztost az ötödik éve tartó program eddigi eredményeinek összegzésére kértük. Pénteken fél egykor várja önöket a Magyar hangok műsorvezető-szerkesztője, Sükösd Levente.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
Vajon az utolsó órában van a Föld? Mit tehetünk egyéni szinten annak érdekében, hogy megőrizzük értékeit az utókornak? Tóth Andrea háromgyermekes édesanya hiteles és gyakorlatias tanácsait járjuk körbe a pénteki Karcolatban. Vajon mi volt az a pont az ő életében, ami felnyitotta a szemét? Miként lehet szinte teljesen hulladékmentesen élni? És miért fontos, hogy mindenki tegye meg a számára legnagyobb tudatos lépéseket. 13 óra után Tóth Andreával, zero waste tanácsadóval Csesznák Anikó beszélget.