+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 20:00 - 22:00
Hangadó
Üde színfoltként jelent meg a hazai könnyűzenei életben az Antares zenekar, amelynek tagjai ugyan meglehetősen különböző zenei háttérrel rendelkeznek, fúziójuk azonban mégis különleges és meglepetésekkel teli zenei világot eredményez a kemény rock gerincén. A debütálás után a tavalyi évben sorra zsebre rakták a tehetségkutatók zsűrijeit: megnyerték az Öröm a zene sorozat Az év felfedezettje és Győztese kategóriákat, a Fülesbagoly Tehetségkutató énekesi díját és speciális fődíját, majd megkapták a Hangfoglaló Program induló zenekaros támogatását is. Bizse Ferenc Hangadó című műsorában kiderül, hogy viseli az Antares fiatalos lendülete a kényszerszünetet, valamint a jelen helyzetre való tekintettel hogyan változik a Fülesbagoly tehetségkutató idei forgatókönyve. A műsorban zenéből sem lesz hiány, és hallgatóink is hozzászólhatnak az élő adáshoz, kedden este 8-tól.
Ma 22:00 - 23:00
Karcolat ismétlés
Életutak, történetek, sorsok, kudarcok és mosolyok. A Karcolat adásaiban olyan példaértékű emberek gondolatvilágába kaphatnak betekintést, akikre érdemes odafigyelni. Ebben a műsorban nem csak élettörténetekről hallhatnak, de azok mozgatórugóiról is. Karcolat minden hétköznap 13:00 órától. Számít figyelmükre Back Réka, Emesz Lilla, Kovács Anita, Perjés Klára, Simon-Palov Judit, Varga Flóra, Bálint István, Belénessy Csaba, Czirják Imre, Gajdics Ottó és Pelyach Gergely!
Ma 23:00 - 23:58
Szabad jegyzés ismétlés
A Tőzsde Szótár szerint a ” Szabad jegyzés ” kifejezést azon értékpapír kibocsátásokra használják, melyek minden érdeklődő számára elérhetők, azaz megvásárolhatók. Ezt a szélesre tárt lehetőséget kívánja a hasonló nevű, minden kedden jelentkező gazdasági magazin is biztosítani hallgatói számára.
Holnap 00:00 - 01:00
Poétikon ismétlés
A Poétikon következő vendége Stőhr Gréta vegán séf és regényíró lesz, akivel regénytrilógiája második kötetének, a Pillangóálomnak a megjelenése kapcsán beszélgetünk az életrajzi elemek irodalomban való szerepeltetéséről, a női nézőpontok szükségességéről és természetesen főzés és irodalom kapcsolatáról is. Várja Önöket szombat déltől a szerkesztő-műsorvezető: Viola Szandra.
Holnap 01:00 - 03:00
Hangadó ismétlése
Zene és ami mögötte van. Újdonságok, vélemények és kulisszatitkok. Élő beszélgetések, interjúk a mainstream média által hanyagolt, vagy éppen még felfedezésre váró, figyelmet érdemlő előadókkal és zenekarokkal. Exkluzív zenei válogatások. Hiteles látlelet a könnyűzene jelenlegi helyzetéről.