+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 22:00 - 23:00
Karcolat ismétlés
„Nekem ez a hivatás volt az álmom, ez az életem”- mondja Kubassek János, aki 35 éve Érden a Magyar Földrajzi Múzeum igazgatója. A földrajztudomány a mindene, sok ezer kilométert utazott elődei nyomdokain, hogy könyveiben bemutathassa a magyar tudósok és felfedezők szerepét és elismertségét a világban. Úgy beszél Kőrösi Csoma Sándorról, Tessedik Sámuelről, Vámbéri Árminról, vagy Almásy Lászlóról, mintha személyes ismerősei lennének és örökké hálás Balázs Dénesnek, hogy tanította, kijelölte őt a Múzeum élére. Kilencvenkilenc országban járt, de mindig hazajött! Kubassek Jánossal beszélget csütörtökön a Karcolatban Perjés Klára.
Ma 23:00 - 23:59
Talentográf ismétlés
A Karc FM tehetségeket előrejelző műsora. Felkutatjuk azokat a fiatalokat, akikről már egészen korán meglátszik, hogy van bennük spiritusz, ráadásul elég kitartással is rendelkeznek ahhoz, hogy talentumukat mások számára is hasznos sikerré váltsák át. Lentulai Krisztián vezeti a hallgatókat a felfedező úton.
Holnap 00:00 - 01:00
Főszerep ismétlés
Gyilkos humor és szenvedély. A kassai Thália Színház vendégjátéka a Leenane szépe, a Nemzeti Színházban lesz látható, Bérczes László rendező mesél az előadásról. És miért indul 6 bemutatóval a Miskolci Színház új évada, és mikor ül bele az igazgató az igazmondó székbe? Ezekről Béres Attilát a Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját kérdezi Mohácsi Szilvia a Főszerepben csütörtökön 3 órától.
Holnap 01:00 - 03:00
FolKarc ismétlés
A tradicionális oláh cigány zenét mesteri fokon játszó Romengo együttes az elmúlt években többet lépett fel külföldön, mint itthon: a legrangosabb fesztiválokra kaptak meghívást, turnéztak Indiában és Mexikóban, önálló estjük volt a Frankfurti Operában, felléptek a Berlini Filharmónián, 2019-ben pedig a Párizsi Filharmónián adnak majd koncertet. Ezúttal azonban egy fontos hazai fellépésre készül a formáció. A Mendelssohn Kamarazenekar ugyanis meghívta őket egy közös koncertre, melynek részleteiről sok zene kíséretében Bizse Ferenc FolKarc című műsorában hallhatnak csütörtökön este 8-tól.
Holnap 03:00 - 04:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.