+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 14:00 - 15:00
Páholy
Páholy. Az a hely, ahonnan tisztes távolságból nemcsak a műsort láthatjuk, hanem kényelmesen, kockázat nélkül figyelhetünk a körülöttünk zajló történésekre is. Ebben a közel egy órában mi sem kínálunk mást. Az élethelyzeteket, sorsokat meghatározó események mögött az embert keressük, akit igazán csak a földszintről lehet észrevenni.
Ma 15:00 - 16:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Ma 16:00 - 18:00
Paláver
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában nincsenek “kapuk oldalszárnyakkal,” csak kerítések. Várjuk mindazokat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata, Lentulai Krisztián és Stefka István számít a véleményükre minden hétköznap 16 és 18 óra között.
Ma 18:00 - 18:30
Modellérték
Ez volt az első tél a Lime - a megosztáson alapuló közlekedési szolgáltató - budapesti indulása óta és elégedettek vagyunk az eredményekkel. Az e-rollereket a fővárosban leginkább az első és utolsó kilométer megtételéhez használják az emberek, gyakran a jól szervezett tömegközlekedés kiegészítéseként - mondja Modellérték című műsorunkban Tóth Tamás, a Lime magyarországi képviselője. Egyre inkább jellemző, hogy vállalkozások vesznek bérletet dolgozóiknak az eszköz használatához. Tóth Tamás elárulja azt is, hogyan védekeznek a lopások ellen. Terveik között szerepel, hogy szolgáltatásukkal nyissanak a főváros külső kerületei felé, illetve az sem zárható ki, hogy idényjelleggel megjelennek a Balatonnál is. Pénteken 18 órakor várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila.
Ma 18:30 - 19:00
Színe és fonákja
Kinek, minek higgyünk? Ehhez nyújt némi segítséget a műsor, a szerkesztő, Vass István Zoltán