+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 09:00 - 12:00
Spájz
A múlt héten az összes egyetemre és főiskolára jelentkező megtudhatta, hogy felvételt nyert-e, avagy sem. De mik a további lépések ezután? Kivel érdemes felvenni a kapcsolatot? Hogyan szerezhetőek meg az egyetemi vagy főiskolai élet tapasztalatai? Kollégium vagy albérlet? És mi történik akkor, ha a koronavírus negyedik hulláma is megérkezik újabb korlátozó intézkedésekkel? Kedden a Spájzban hasznos tanácsokkal szolgálunk a leendő hallgatóknak és szüleiknek. 9 óra után Farkas Beatrix számít a figyelmükre.
Ma 12:00 - 12:30
Déli News
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:30 - 13:00
Kérdőjel
Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a közelmúltban elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt. A brüsszeli álláspont szerint az elfogadott törvény korlátozó és diszkriminatív intézkedéseket tartalmaz, eközben Orbán Viktor népszavazást indít a gyermekvédelmi törvény elfogadása mellett. A keddi kérdőjelben 12:30-kor Deutsch Tamás európa parlamenti képviselőt Palányi Nóra kérdezi.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
A keddi portréműsor főszereplője az ősei útját járja. Pécsi orvos dédnagyapja alapította Badacsonytomajban azt az arborétumot, mely mára nemzetközi hírű lett. A több száz növényi ritkasággal rendelkező kert sok viszontagságot élt meg, a világháborúktól az államosításig. Az arborétum mai vezetője, a család negyedik generációs tagja, a budapesti életet és a fogorvosi pályát elhagyva üzletasszony lett és ma már csak az arborétumnak szenteli életét. A műsorban Folly Réka arborétumtulajdonos mesél életéről és mutatja be a Balaton leghíresebb és legszebb panorámájú kertjét Bálint István riporternek.
Ma 14:00 - 15:00
Szabad Jegyzés
Ha nem hozta volna meg a Parlament 2019 végén a Munkaidőkeret megnöveléséről szóló törvényt, a járvány miatt ki kellett volna egy ilyet találni. 2020 februárjától ugyanis máig ható erővel, minden munkaszervezés megváltozott. A hol leálló, hol meglóduló megrendelések olyannyira „atipikussá” tették a foglalkoztatást, hogy a – kormányzati célzott támogatások mellett – a 2 éves munkaidőkeret biztosított módot a munkaerő megtartására. De mi lenne ezzel, ha valóra válna az ellenzéki pártok egyöntetű választási ígérete, miszerint ők „eltörlik a Rabszolgatörvényt”. Nos Dénes Rajmund a Magyar Munkaerő – kölcsönzők Országos Szövetségének elnöke szerint, az eltörlés után azonnal be kellene vezetni egy hasonló szabályozást. Enélkül ugyanis fejre állna a gazdaság. További részletek kedden Kovács Anita műsorában a Szabad Jegyzésben.