+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Amennyiben akadozást tapasztal a lejátszásban, minden bizonnyal az internet jelerősségével, vagy a sávszélességgel lesz gond, próbálja meg előbb a gyengébb minőségű (Karcfm-low, vagy külföldről a Karc FM – külföldi 64 kbps) linkeket használni, és ha ezek után is problémát tapasztal, akkor próbáljon csatlakozni a legközelebbi WiFi-hálózatra.

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 12:00 - 12:30
Déli News
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:30 - 13:00
Kérdőjel
Újabb mérföldkőhöz érkezett az ellenzéki előválasztás folyamata. Tavaly év végén még azért bontottak pezsgőt a balliberális pártok vezetői, mert sikerült megállapodniuk a megmérettetésről, most azt ünneplik, hogy ígéretük szerint a 106 egyéni országgyűlési képviselő- jelöltről és a hat párt közös miniszterelnök-jelölt aspiránsáról az emberek dönthetnek. Bár október 23-a messze van, mikorra kiderülhet a 2022-es választáson indulók névsora, az előválasztással kapcsolatos hírek olvasóinak eszébe juthat az erőben kidöntött fenyőből fogpiszkálót faragó székely bácsi esete. Kérdőjel szerdai vendége délután fél egytől Tóth Erik az Alapjogokért Központ vezető elemzője. A műsorvezető Saliga Péter.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
Életutak, történetek, sorsok, kudarcok és mosolyok. A Karcolat adásaiban olyan példaértékű emberek gondolatvilágába kaphatnak betekintést, akikre érdemes odafigyelni. Ebben a műsorban nem csak élettörténetekről hallhatnak, de azok mozgatórugóiról is. Karcolat minden hétköznap 13:00 órától. Számít figyelmükre Back Réka, Emesz Lilla, Kovács Anita, Perjés Klára, Simon-Palov Judit, Varga Flóra, Bálint István, Belénessy Csaba, Czirják Imre, Gajdics Ottó és Pelyach Gergely!
Ma 14:00 - 15:00
Zöld Zóna
Zöld zóna szerdán, a 14 órai hírek után. Igaz: nincs óceánunk, hegyóriásaink, korallzátonyaink, esőerdeink, ám a másik oldalról nézve: szépségekben, értékekben, flórában és faunában rendkívül gazdagok vagyunk, országunk természeti szépségeinek felfedezéséhez egy élet is kevés. Ezt vallja a Varázslatos Magyarország című gyönyörű lap is, amelynek legújabb számába Kövesi Eszter vezető szerkesztővel lapozunk bele. Számít figyelmükre a szerkesztő-műsorvezető, Stifner Gábor.
Ma 15:00 - 16:00
Pipa
Lentulai Krisztián kapáslövései a léc alá.Érdekes történetek a labdarúgásról, a foci hazai főszereplőitől.