+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 09:00 - 11:59
Spájz
Megint egy lépéssel előttünk jár a technikai fejlődés? Az elektronikus rollerek új vitákat szülnek a fővárosi közlekedésben. A Spájz hétfői műsorában szakértőnkkel a romló közlekedési morálról és a sok, elkerülhető baleset hátteréről is szó lesz. Miért nem lehet bizonyos színházi előadásokra jegyet kapni? Lehetséges, hogy a jegyüzérek okolhatók, akik felvásárolják a jegyeket, majd magasabb áron árulják a közösségi oldalakon? Hallhatnak a vasfüggöny mögött kialakult karácsonyi szokásokról, és a barkók hagyományairól is beszélget vendégeivel Emesz Lilla hétfőn 9 órától.
Ma 12:00 - 12:30
Déli news
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:25 - 13:00
Regiszter
Miként lehetséges az, hogy a Széchényi Könyvtárban található, 12. századi Pray-kódexben a Jézus temetését ábrázoló képek megdöbbentő azonosságot mutatnak a Torinói lepellel ? Milyen polleneket találtak Jézus köpenyén, melyre a katonák az Evangéliumban olvashatóan kockát vetettek? Hogyan mutatták ki a kálváriát járó Megváltó ruhadarabjaiból az azonos vércsoportot, és a szenvedés élettani jeleit? A kétkedő ember a tudomány eszközeivel már megvizsgált minden Krisztushoz kapcsolható tárgyat. Az eredményeket és a tárgyak kalandos történetét, két lengyel szerző több éves munkáját, a Kairosz kiadó A titok tanúi címmel adta ki. Hétfőn déli fél egykor a Regiszterben Kovács Anita kérdez a tárgyakról, a textilekről, a hitről és a kétkedésről.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
Életutak, történetek, sorsok, kudarcok és mosolyok. A Karcolat adásaiban olyan példaértékű emberek gondolatvilágába kaphatnak betekintést, akikre érdemes odafigyelni. Ebben a műsorban nem csak élettörténetekről hallhatnak, de azok mozgatórugóiról is. Karcolat minden hétköznap 13:00 órától. Számít figyelmükre Back Réka, Emesz Lilla, Kovács Anita, Perjés Klára, Simon-Palov Judit, Varga Flóra, Bálint István, Belénessy Csaba, Czirják Imre, Gajdics Ottó és Pelyach Gergely!
Ma 14:00 - 15:00
Kortalan ismétlés
Adventet megélni, átélni nem könnyű feladat, főként állandóan rohanó világunkban. Az elcsendesedés, önmagunkra és ezáltal másokra való figyelés segíthet abban, hogy a külsőségek mellett felfedezhető belső tartalom is kibontakozhasson. A várakozás pillanatai mellett arról is szót ejtünk a Kortalan műsorában, hogyan védjük meg bőrünket a mínusz fokok beköszöntével. Várja hallgatóit vasárnap 6-tól és hétfőn 14 órától Petz Margó.