+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A politikus szerint közös akarat volt a folytatás a párt vezetői és az ő részéről is. Ács Rezső a Karc FM-en elmondta: szeretné folytatni az öt éve megkezdett munkát. Ebben a ciklusban a nagy beruházások tervezése, előkészítése zajlott, de a következő ciklusban megépülhet a városban az uszoda, a sportcsarnok és az új szálló is. A turisztikai területet is szeretnék erősíteni és a jelenlegi mellé megépül egy 100 hektáros új ipari park is.

Beszélt arról is, hogy Szekszárdon a munkanélküliség nulla százalékos, más környékbeli városokból hozzájuk szállítják a buszok a munkásokat. Mindeközben emelkedett a város lakosságának lélekszáma, sok fiatal telepedik le náluk. Emiatt akarják a bölcsődei és óvodai férőhelyeket is bővíteni.

Ács Rezső azt mondta: szeretnék mind a tíz egyéni körzetet megnyerni a településen és erre jó esélyük is van, noha még nem tudja, hogy ki lesz az ellenfele és lesz-e ellenzéki összefogás Szekszárdon.

Ács Rezső 2014 óta vezeti a várost, az előző két ciklusban alpolgármesterként dolgozott. 2014-ben 46 százalékkal nyerte meg a választást, akkor a Fidesz-KDNP a 10 egyéni választókerületből, 9-ben győzött. A szekszárdi önkormányzat 15 fős, ebből 10-en a Fidesz-KDNP politikusai.