+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, Borbély Lénárd szerint a kormánypárt pozitív kampányt folytat a városrészben, de az ellenzék feszültségeket gerjeszt és „furcsa akciókat hajt végre.” Utóbbiak között megemlítette, hogy a napokban az a Takács Krisztián MSZP-s politikus ment be a városházára a zárás után és kezdett el videófelvételeket készíteni, akit korábban korrupciós bűncselekmény és magánokirathamisítás miatt elítéltek. Ő még 2010 előtt önkormányzati képviselőként az önkormányzat egyik tulajdonát adta el az önkormányzatnak és azóta sem térítette meg a kárt.

Borbély Lénárd beszélt arról is, hogy Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő, kerületi pártelnök a csepeli Fidesz irodába tört be, ahol engedély nélkül kezdett ugyancsak videófelvételek készítésébe. Állításuk szerint lejárató röplapokat kerestek, de nem találtak. Az ügyben a csepeli vezetés rendőrségi feljelentést tett. A polgármester szerint az elmúlt évek Csepel életében meghatározóak voltak. Útfelújítások, közterület megújítások, intézményi rekonstrukciók történtek.

A következő évek terveiről azt mondta, hogy miután a kerület lakosságának fele él panelházakban, folytatják a panelprogramot, a kertvárosi részeken pedig az út- és járda építéseket. A Corvin csomópontot kétszintűvé építik, felújítják a Gubacsi hidat és 2020 nyarától folytatják az átmenő forgalom számára az elkerülő út tovább építését. Szerinte fontos az is, hogy a csepeli Hév vonalát a Kálvin térig meghosszabbítják.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy valamennyi beruházás a főváros és a kormány segítségével valósulhat meg, mert ő a kormánnyal akar együtt dolgozni és nem ellenük. Borbély Lénárd Csepelen él, korábban alpolgármester és a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője is volt. 2014 óta ő Csepel polgármestere. A polgármesteri tisztségért rajta kívül az ellenzék jelöltje és egy volt Jobbikos politikus indul, függetlenként.