+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A Fidesz zuglói választókerületi elnöke szerint indokolt volt a kerület néhány részén a fizetős parkolás bevezetése. Az viszont elfogadhatatlan, hogy ez a rendszer veszteséget termel. Jelen Tamás a Hangolóban azt mondta, hogy három év alatt egymilliárdos veszteséget termelt a fizetős parkolás, miközben más kerületekben nyereséges. Beszélt arról is, hogy más kerületek és a főváros bevonásával tényfeltáró bizottságot akarnak létrehozni, hogy tisztázzák a veszteség okait.

Szerinte Karácsony Gergely zuglói polgármester “különböző számokat dob be a köztudatba, másokra hárítja a felelősséget és össze-vissza beszél, ezért szeretnének rendkívüli testületi ülést összehívni.” Az ülést 15 napon belül össze kell hívnia a polgármesternek. Jelen Tamás hozzátette: Karácsony Gergelynek a kerület értékei nem számítanak, csak a saját politikai karrierje. Zugló ugyanis “lelakott, szemetes, elhanyagolt lett.”

Egy tavalyi zárszámadás kapcsán először Tarlós István főpolgármester beszélt arról, hogy Zuglóban a parkolás jelentős veszteséget termel. Öt éve 800 millió forintos plusszal vette át a polgármester a kerület vezetését, jelenleg 2 milliárdos a hiány a költségvetésben.