+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A Magyar Patrióták Közösségének elnöke a Karc FM-en hangsúlyozta, hogy a bevándorlás szorgalmazását helytelenítő pártok már nemcsak a kisebb országokban képviselnek jelentős erőt, hanem a nagyokban is. Hetzmann Róbert úgy fogalmazott: a nemzetek Európájának vízióját nem lehet elnyomni, bármennyire is törekednek erre bizonyos erők. Szerinte ugyanakkor észre kell venni a veszélyeket is, amelyek a voksoláskor megmutatkoztak. Fel kellene például tárni, hogy a nyugat-európai országokban, ahol ezek a bevándorláspárti erők jelentős mennyiségű szavazót állítottak maguk mellé, a választóik összetételében milyen arányt képviselnek azok, akiknek a gyökerei Európán kívül találhatóak?

Hetzmann Róbert szerint aggodalomra adhat okot az is, hogy Magyarországon a választáson a második a Demokratikus Koalíció lett, amelyik nyíltan hirdeti az Európai Egyesült Államok eszméjét, vagyis az ország szuverenitásának feladását. Ez szerinte azt mutatja, hogy jelentős tömeg van az országban, – több mint félmillió választópolgár, – amely úgy gondolja, hogy a saját pártpolitikai céljaik mindennél előbbre valók és ha másképp nem lehet a jelenlegi hatalmat leváltani, akkor az országot kell megszüntetni. Hetzmann Róbert legalább ilyen veszélyesnek látja a nyíltan globalista Momentum előretörését, amely szintén a magyar szuverenitás feláldozását tekinti a politikai céljának

Hetzmann Róbert úgy vélte: ezek a pártok mindig a magyar érdekek ellen fognak tenni, miközben a nemzetpolitika érdekérvényesítésére most különösen nagy szükség lenne.