+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A Dunántúli Regionális Vízmű a bölcsődések, óvodások, általános és középiskolások figyelmét szeretné felhívni a vízfogyasztás fontosságára az étkezési szolgáltatók bevonásával, valamint a gyerekek életkorának megfelelő tájékoztató plakátok kihelyezésével. Az együttműködés eredményeképpen 8 településen olyan kancsókban szállítják a csapvizet a bölcsődei, óvodai, általános és középiskolai, kollégiumi menzákon, amelyekre felkerült a tájékoztató kampány logója. A kampányról Enyedi Csabát, a HUNGAST CSOPORT kommunikációs igazgatóját Emesz Lilla kérdezte.

Egyre több vendéglátóhely is csatlakozik az ingyenes csapvíz kampányhoz. A tavaly indított kezdeményezésben a partner kávézók, cukrászdák, bárok felelős vendéglátóhelyként a Dunántúli Regionális Vízmű által biztosított emblémázott pohárban csapvizet szolgálnak fel a kávé mellé, a poharakat pedig a fogyasztás ideje alatt a vendégek kérésére folyamatosan újratöltik. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet a folyadékbevitel fontosságára és a környezettudatosságra.

Tavaly óta egyébként bővült a felhíváshoz csatlakozott vendéglátóhelyek száma, 23 kávézó és cukrászda állt a jó ügy mellé, akik az együttműködés keretében összesen 500 darab „Csak a csapvíz” logóval ellátott poharat kaptak. Ezekben szolgálják fel kísérőként a csapvizet a kávét rendelő vendégeknek – mondta Lakatos Edina, a DRV Zrt. sajtószóvivője.