+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A májusi Európai Parlamenti választás előtt felerősödtek a balliberális sajtóban a hazugságok, csúsztatások, ezért most a Civil Összefogás Fórum ellentámadásba lendül – fogalmazott Csizmadia László CÖF alapító. Beszélt arról is, hogy ezért hoznak létre egy olyan szakértői testületet, amely megvédi az embereket ezektől a hazugságoktól. Ez a testület jogászokból, irodalmárokból, politológusokból, közgazdászokból, biztonságpolitikai szakértőkből. Hangsúlyozta azonban, hogy nem valakik ellen hozták létre a testületet, hanem valami mellett!

Csizmadia László szerint nagyon sikeresek a civil akadémiák is, ezért Budapest mellett a jövőben vidéken is lesz lehetőség a párbeszédre a szakértőkkel.

A CÖF alapítója kitért a közelgő unios kampányra is. Szerinte a Közép-Európában élők öt éven át a bőrükön érezték, hogy mit jelent a kettős mérce brüsszeli módra. Ezért szerinte a májusi EP választás sorsdöntő lesz, hogy “tiszta levegő jusson Brüsszelbe és az Európai Parlament falai közé.” Kitért arra is, hogy ha lesz Békemenet a közeljövőben, az nem a magyar törpepártok ellen vonul, hanem a brüsszeli téves politika miatt.