+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Hatalmas siker az országnak, hogy Budapest rendezheti meg a 2023-as atlétikai világbajnokságot – Gyulai Mártonnal, a világbajnokság pályázati bizottságának ügyvezetőjével beszélgetünk.
Már több mint hétszázezren kitöltötték a családtámogatásokról szóló nemzeti konzultációs kérdőívet. De miről is szólnak a kormány kérdései? Rétvári Bencét, az EMMI parlamenti államtitkárát kérdezzük.
Elkezdte működését a Közép-Európai Sajtó- és Média Alapítvány, röviden: KESMA. A Nézőpont Csoport pedig megvizsgálta, hogyan is néz ki Magyarországon az a sokat emlegetett állítólagos jobboldali médiafölény. Boros Bánk Leventét, a Médianéző vezetőjét kérdezzük.
Na most mennek vagy maradnak? – ez a kérdés fogalmazódik meg az emberben a Soros egyetem nagy dérrel-dúrral bejelentett távozása kapcsán. Ifjabb Lomnici Zoltánt alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője segít eligazodni az ügyben. Vasárnap 7 és 9 óra között ismét hallgassák az Álláspontot! Várja önöket a két szerkesztő-műsorvezető: Haraszti Gyula és Czirják Imre.