+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Cseh Katalinnak le kellene mondania az EP képviselői mandátumáról-mondta a Karc FM reggeli műsorában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István hozzátette, tudja, hogy ez nem fog megtörténni, mert a baloldalon soha semminek nincs következménye. Szerinte a Momentum folytatja azt a hagyományt, amit Gyurcsány Ferencék évek ezelőtt elkezdtek.

Kilóg a lóláb, feltalálták a melegvizet- tette hozzá a politikus, aki szerint egy olyan technológiával pályázott a Cseh Katalin vezetett nyomda, amelyet már 2013-ban egy svájci cég felfedezett. Hozzátette, jogosulatlanul jutottak uniós forrásokhoz, ezért a Cseh családnak vissza kellene fizetnie az uniós pénzeket.

Hollik István szerint politikailag védhetetlen és kínos, hogy miközben Cseh Katalin politikusként a budapesti olimpia ellen kampányolt, közben cégvezetőként a budapesti olimpiát segítő technológiával pályázott európai pénzekre.

Az Európai Parlamentben az uniós források átlátható és szabályszerű felhasználásáról beszél, de cégvezetőként teljesen másként cselekedett-tette hozzá a politikus.