+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Vasárnap nyilvánvalóvá lett az, ami már korábban is sejthető volt, Gyurcsány Ferenc felesége is elindul a baloldali előválasztáson. Dobrev Klára újjá akarja építeni a bizalmat, mert a kormány szerint nem bízik az orvosokban, de még a saját szavazóiban sem. Jövőképet is felvázolt: ingyen vizet, gázt és villanyt adna azoknak, akik keveset fogyasztanak.

Az ellenzéki pártoknak nincs igazi ajánlatuk Magyarország számára. Ennek köszönhető, hogy a baloldali színjáték újabb felvonásokkal – most éppen Dobrev Klára színrelépésével folytatódik. A Fidesz kommunikációs igazgatója lényegtelennek tartja, hogy melyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt nyeri az előválasztást, hiszen a gyeplő a jövőben is Gyurcsány kezében marad. Hollik István felidézte: a DK elnöke államfőként már a gazdasági világválság előtt csődbe vezette az országot, a pénzügyi problémákat pedig megszorításokkal kezelte: elvette a 13. havi nyugdíjat, gázárat és adókat emelt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: teljesen mindegy, hogy Gyurcsány Ferenc kire osztotta a miniszterelnök-jelölt szerepét, az ugyanúgy báb lesz a kezében, mint 2002 után Medgyessy Péter, akit akkor váltott le, amikor éppen hatalmi érdeke azt szolgálta.