+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A jövő évi parlamenti választásoknak a tétje az lesz, hogy Magyarország megőrzi önrendelkezését, vagy a globalista erők marionett bábujává silányul. A XXI. Század Intézet elemzője szerint a választóknak kell eldönteniük, hogy az egy évtizede megkezdett építkezés folytatása és az ország függetlensége mellett állnak ki, vagy egy olyan közösséget segítenek hatalomba, melynek résztvevői felelősek a 2010 előtti morális, gazdasági és társadalmi káoszért. 

Nagy Ervin rádiónkban elmondta: ma már nem bal- és jobboldali értékek versenyéről beszélünk, hanem a globális és a lokális, a nemzetközi és a nemzeti felfogás szembenállása határozza meg a pártok egymással szembeni viszonyát. Hangsúlyozta: a globalista értékek felvállalásával a baloldal nem lehet patrióta. Nagy Ervin fő problémának azt tartja, hogy a magyar politikai ellenzék pártjai – saját vízió híján – igyekeznek lemásolni az európai baloldalt, így fordulhat elő, hogy olyan témákat követnek, melyek szöges ellentétben állnak a patrióta gondolkodással.

Az elemző komoly jelentőséget tulajdonít a politikai emlékezet erősítésének, ugyanis a baloldali pártok kiemelt figyelmet fordítanak a leendő első szavazókra. A konzervatív oldal feladata, hogy elmagyarázza a mostani 18-20 éveseknek a 2010 előtti időket. Az első szavazóknak tudniuk kell, hogy akik most nagy hangon Orbán Viktor leváltását követelik, korábban csődbe vitték az országot, ráadásul a 2008-as gazdasági válság idején nem hoztak gazdaságvédelmi intézkedéseket, a fizetős felsőoktatás bevezetéséről beszéltek, az Orbán kormány által bevezetett családtámogatási kedvezményeket pedig szisztematikusan leépítették.