+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Dódity Gabriella, a XIX. kerületi Fidesz frakcióvezetője arra reagált, hogy egy, a Magyar Nemzet által közzétett hangfelvétel tanúsága szerint Magyar Szocialista Párt évtizedek óta falazhatott Lackner Csaba kokainbotrányba keveredett önkormányzati képviselőnek. A napokban a lap nyilvánosságra hozott két újabb hangfelvételt, amelyen ismét megdöbbentő részletek derültek ki a kispesti ellenzék ügyeiről, de Dódity Gabriella jelezte: a sorozatos botrányok ellenére a XIX. kerület vezetésében semmi lényeges változás nem történt.

A két újabb hangfelvételből kiderül: Lackner Csaba még önkormányzati képviselői karrierje kezdetén nem fizette ki a főbérlőjének háromhavi tartozását, az ügyet pedig a kispesti MSZP frakcióvezetője, Fekete László simította el. A felvételeken Lackner arról is mesél, hogy egyszer beejtett a liftaknába több mint 3 millió forintot, amit valamilyen ügylet miatt Kispest korábbi polgármesterétől, a pedofil-botrányba keveredett Lévay Leventétől kapott.

Dódity Gabriella fideszes kispesti képviselő mindezek után visszásnak tartja, hogy november 25-én neki kell vádlottként megjelennie a bíróság előtt, mert Lackner Csaba beperelte őt rágalmazás miatt, amiért a képviselőnő korábban azt állította, hogy a volt szocialista képviselő drogozik.