+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A homoszexuális propaganda és a gender-ideológia a világban eljutott egy olyan szintre, amikor olyan evidens dolgokat is törvénybe kell foglalni, hogy az apa férfi, az anya nő, a gyermeknek pedig joga van a születési nemének megfelelő önazonossághoz – fogalmazott a Karc FM hírműsorában az Alapjogokért Központ igazgatója. Szánthó Miklós kiemelte, az alkotmánymódosítás a normalitás melletti állásfoglalásként értelmezhető.

Úgy fogalmazott:

“ma szerte a világon a teremtett rendből fakadó normális, a józan észen alapuló gondolkodást próbálják meg aláásni egy szélső liberális, progresszív, az emberi jogokat kiterjeszteni akaró ideológia nevében.”

Az Alapjogokért Központ igazgatója kitért a választási törvény módosítására is. Hangsúlyozta: az ellenzék állításaival szemben a módosítás azt célozza, hogy az országos támogatottsággal nem rendelkező törpepártok ne állíthassanak listát és ne hívhassák le a sokmillió forintos állami támogatást. Hozzátette: a mostani változás nem gördít akadályt a pártok egyéni indulása, vagy az ellenzéki összefogás elé, egy komolyan vehető alakulatnak pedig képesnek kell lennie arra, hogy a 106 választókerületből ötvenben egyéni képviselő-jelöltet állítson.