+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Az élelmiszeripar privatizációjának vizsgálata segíthet abban, hogy a magánkézbe adott magyar gazdaság helyzetéről elfogadható képet kapjunk. A cukorgyártás a magyar élelmiszer előállítás szinte minden területével fontos kapcsolatban áll. Milyen gazdasági okok miatt nem tudták a magyar tulajdonosok tovább működtetni a hozzájuk került üzemeket? Történt-e a magyar ipar egyik legfontosabb szegmensét jelentő iparág megmentésére összehangolt, tervszerű intézkedés? Folytatjuk a beszélgetést Bertalan Péter történésszel, politológussal, a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársával. Számít figyelmükre Papp Endre a Corvin Lapok műsorában szombaton 11 órától, illetve az ismétlésben 23 órától.

Adás: 11:00 – 12:00
Ismétlés: 23:00 – 23:59