+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Szabad Jegyzés

A Tőzsde Szótár szerint a ” Szabad jegyzés ” kifejezést azon értékpapír kibocsátásokra használják, melyek minden érdeklődő számára elérhetők, azaz megvásárolhatók. Ezt a szélesre tárt lehetőséget kívánja a hasonló nevű, minden kedden jelentkező gazdasági magazin is biztosítani hallgatói számára.

A mindenkire, vagy sokakra vonatkozó gazdasági információk mellett, törekszik az érdekességek, a jellemző kül-és belföldi trendek, avagy hirtelen változások bemutatására is. Amit az élet, a politika vagy a jószerencse hoz. A szélesre tervezett repertoár közös nevezője, a közérthetőség.A műsor szerkesztő-műsorvezetője, Kovács Anita legalábbis erre törekszik, és igyekszik témáit, vendégeit is e cél felé kormányozni.

Következő adás
Ma 23:00 - 23:58
Szabad jegyzés ismétlés
Az 1milliótól 100 millió forintig terjedő hitelekre gondoló magyar mikro-, kis és közepes vállalkozások, melyek túl kicsik, túl kockázatosak vagy túl rossz térségben működnek ahhoz , hogy a kereskedelmi bankoktól hitelt kapjanak, most hozzájuthatnak a MFB 20 milliárd forintos hitelkeretéhez. Kedden 14 illetve az ismétlésben 23 óra után erről a konstrukcióról is hallhat Kovács Anita műsorában, a Szabad Jegyzésben.
Legutóbbi adás
A korábbi műsorok felvételeit meghallgathatja az Archívumban.