+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 20:00 - 22:00
Amerika Hangjai
Kurrens rock, modern rock, aktív rock. Amerika Hangjai Ahol az “Amerika” nem földrajzi, hanem zenei fogalom. És a műsor, ami több mint 20 éve fogalom. Amerika Hangjai Jeszenszky Zsolttal és Lentulai Krisztiánnal.
Ma 22:00 - 23:00
Karcolat ismétlés
A festőnek a pasztell az improvizáció. De hogy valójában miről szólnak a művek? „Remélem (legalábbis irodalmi értelemben) semmiről – mondja Véssey Gábor. – Mert szólni valamiről csak az irodalom nyelvén, s a történet szintjén lehetséges. De hát végül is minden történet banális. Érdekes csupán a hozzá való viszony lehet. Az önmagán túlmutató, az önmagát felülmúló, az önmagát kioltó történet lehet csak érdekes történet." A Munkácsy-díjas festőművésszel Emesz Lilla beszélget hétfőn délután 1 órától a Karcolatban.
Ma 23:00 - 23:30
ÉszKarc ismétlés
Ezúttal Szörényi László irodalomtörténésszel "S ahh szabadság nem virul..." című írása nyomán szót váltunk a Himnusz szerzőjének történelemszemléletéről, a magyar történelem különböző szakaszairól vallott gondolatairól, és a véráldozat természetéről is. A beszélgetőtárs, Stifner Gábor várja önöket a készülékek elé.
Ma 23:30 - 23:59
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Holnap 00:00 - 01:00
Periféria ismétlés
A definíció szerint a periféria egy olyan számítógépes hardver, amivel egy gazda számítógép képességeit bővíthetjük. Nem érti? Akkor ezt a műsort pont Önnek találtuk ki!