+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 10:00 - 11:00
Asztal Körül
Akadálymentesített Balaton part, festő tanfolyam, virtuális valóság programok és esti diszkó is várta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat idei Mozgáskorlátozott Táborának résztvevőit Balatonfenyvesen. A tábor célja, hogy a megszokottól eltérő módon segítse a fogyatékkal élő emberek elfogadását és beilleszkedését. Sajátossága, hogy a mozgáskorlátozott és halmozottan sérült embereket a feladatra előre felkészített önkéntesek segítik. Az Asztal Körül műsorában hallhatják a tábor vezetőjét, egy önkéntest, és természetesen egy résztvevő mozgáskorlátozott fiatalt is.
Ma 11:00 - 12:00
Jelek
Jelek vasárnap, a 11 órai hírek után. Ezúttal műsorunkban olyan alkotói gondolatokat gyűjtöttünk csokorba, amelyek múlt és jelen, égi és földi kapcsolatáról, a mese és más irodalmi műfajok viszonyáról, a dal erejéről, valamint a technikai tökéletesség és a kitárulkozó, adni vágyó lélek együttese által nyújtott zenei élményről szólnak. Péreli Zsuzsa, Mirtse Zsuzsa, Dinnyés József és Orosz Zoltán a műsor vendégei. Számít figyelmükre a szerkesztő-műsorvezető, Stifner Gábor.
Ma 12:00 - 13:00
Poétikon
A Poétikon következő adásában Payer Imre és Bak Rita műveivel, költői világával ismerkedhetnek hallgatóink. Az alkotók közös művészi attitűdjükről, érdeklődési területeikről is mesélnek.Várja Önöket vasárnap déltől a szerkesztő-műsorvezető: Viola Szandra.
Ma 13:00 - 14:00
A sors szimfóniája
A Varsói Szerződés 5 tagállamának - köztük Magyarországnak - a katonai bevonulása vetett véget a "prágai tavasz"-nak 1968 augusztus 21-én. A 68 januárjától alig több,mint 7 hónapig tartó csehszlovák reformfolyamatok leverése katonai erővel a szocializmus és a demokrácia összeegyeztethetetlenségét bizonyította. Ezzel a remény nem csupán a csehek és szlovákok, hanem valamennyi keleti tömbhöz tartozó olyan ember számára is elveszett,aki a szabadabb életben bizakodott - állapította meg könyvében Tóth Eszter Zsófia történész. A csehszlovákiai bevonulásról,ennek utóhatásairól és Kádár János szerepéről beszélgetünk a Veritas Történetkutató Intézet tudományos főmunkatársával. Számít figyelmükre Papp Endre A sors szimfóniája műsorában vasárnap 13 órától , illetve az ismétlésben 22 órától.
Ma 14:00 - 16:00
Hangok, színek, ízek ismétlés
“Mindenről ami megkostólható, megnézhető, meghallgatható.” Régi kincsek, új kezdeményezések, tehetségek, fesztiválok, kiállítások. Széles radiuszt rajzolva a kultúra fogalma köré beszélgetünk az életet kiszínező élményekről.