+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 23:00 - 23:59
Zöld Zóna ismétlés
Minden második európai termékben megtalálható a pálmaolaj, amely miatt naponta több száz focipályányi esőerdőt égetnek el. De hogyan küzdhetünk ez ellen? Big Jump. Így hívják azt az akciót, amellyel világszerte szeretnék felhívni a figyelmet az élővizeink védelmére. A Zöld Zóna következő adásában többek között ezekről beszélgetünk a hazai természetvédők képviselőivel. Szerdán 14 és 15 óra között ismét hallgassák a Zöld Zónát! Várja önöket a szerkesztő-műsorvezető: Haraszti Gyula
Holnap 00:00 - 01:00
Pipa ismétlés
Kupacsapataink megkezdik selejtező küzdelmeiket Európában. A ráhangolódást Ballai Attilával, a Nemzeti Sport sportüzletág-igazgatójával segítjük.Várja Önöket a Pipában a szerkesztő-műsorvezető Lentulai Krisztián szerda délután 15 órától.
Holnap 01:00 - 02:00
Sztárkarcok ismétlés
A 2003-ban Kőszegen alakult Ocho Macho együttes, amely a reggae, a ska, a punk és a latin zene stílusjegyeit ötvözi mesterien, mára Magyarország egyik legmeghatározóbb koncertzenekarává nőtte ki magát. A soproni Voltos fellépés után Kirchknopf Gergőék első útja a SztárKarcok stúdiójába vezet, ahol beszámolnak a nyári turné és az új album kulisszatitkairól. Bizse Ferenc műsorában régi és vadonatúj Ocho Macho felvételekből sem lesz hiány, az élő adáshoz pedig hallgatóink is hozzászólhatnak szerdán este 8-tól a Karc FM hullámhosszán.
Holnap 02:00 - 03:00
Igéző ismétlés
Kilátás a kilátástalanságból – Nyugalom a káoszban – Remény a csüggedésben – Öröm a mindennapokban. Evangélium és pozitív üzenetek a rock- és popzene eszközeivel. Igéző. A Karc FM keresztény kortárs zenéket bemutató műsora Lentulai Krisztiánnal.
Holnap 03:00 - 04:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott .