+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 12:00 - 12:30
Déli news
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:25 - 13:00
Regiszter
Péntek óta már nemcsak szavakban, és ígéretekben, hanem tettekben is megnyilvánul az Egyesült Államok új elnöke. A globalizációból kimaradtak sokat várnak tőle Amerikában, de vajon milyen hatással lehet sokat hangoztatott gazdasági patriotizmusa a világra? Kell-e védővámokra számítani az USA – ba szállítóknak? A szabadkereskedelmi egyezmények megtörnek, vagy még inkább az erősebb fél érdekeit szolgálják? Ezekről is beszél Dobozi István a Világbank Amerikában élő tanácsadója hétfőn, déli fél egykor, illetve az ismétlésben este fél hétkor Kovács Anita műsorában a Regiszterben.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
4 évesen még alig érte fel a cimbalmot, de már akkor legkedvesebb játékszerévé vált a ritka hangszer. Végig járta a klasszikus zeneoktatás állomásait, majd szenvedélyesen kutatta a több ezer éves húros hangszer történetét. A Cimbalom Világszövetség alapítójaként számos alkalommal Magyarországra hívta a világ sokoldalú muzsikusait. Zeneszerző, előadó és tanító; elsősorban a cimbalom klasszikus megszólaltatására neveli növendékeit. Herencsár Viktória, cimbalomművész lesz Emesz Lilla beszélgetőtársa a hétfői Karcolatban.
Ma 14:00 - 15:00
Periféria
Bitcoin - Egy egyre gyakrabban hallott kifejezés az informatikában. Amerikában azonban a gazdaság egy fontos mérföldkövét látják a sokak számára érthetetlen virtuális fizetőeszközben. Miben segítheti mindez a pénzügyeinket? Erről is hallhatnak a hétfői Perifériában a Karc FM informatikai műsorában.
Ma 15:00 - 16:00
Karcátlanok
Edzés - a szó, amit férfiak és hölgyek egyaránt egyre gyakrabban hangoztatnak. Milyen egy jó testmozgási forma egy hölgynek, és milyen egy úriembernek? Érdemes-e koedukált edzőterembe járni, vagy csak menjünk ki futni a Margitszigetre? Mennyi szabadidőt fordítsunk testünk - és ezáltal közvetve lelkünk - egészségének fenntartására? Erről is beszélget Palkó Zsuzsa és Németh Gábor a Karcátlanokban.