+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Holnap 01:00 - 06:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Holnap 06:00 - 09:00
Otthon
50-es faktorszámú naptej nélkül már nem érdemes kimenni a szabadba. Bár még csak április van, a déli órákban már erős az UV sugárzás, így az érzékenyek 15-20 perc alatt leéghetnek. A tavaszi bőrápolásról, a szoláriumozás káros hatásairól és a melanóma elkerüléséről is hallhatnak az Otthon műsorában, ahol beszélgetünk arról is, hogy idén rekord számú nyári tábor közül választhatnak a gyerekek és szüleik. A részletekkel szombaton reggel 6-tól 9-ig várja Önöket a szerkesztő- műsorvezető, Simori Renáta!
Holnap 09:00 - 11:00
Hangok, színek, ízek
“Mindenről ami megkostólható, megnézhető, meghallgatható.” Régi kincsek, új kezdeményezések, tehetségek, fesztiválok, kiállítások. Széles radiuszt rajzolva a kultúra fogalma köré beszélgetünk az életet kiszínező élményekről.
Holnap 11:00 - 12:00
Corvin lapok
Joó András történész, a Veritas Történetkutató Intézet tudományos főmunkatársa. Milyen volt az Osztrák-Magyar Monarchia szerepe az európai hatalmi egyensúly rendszerében 1867 és 1914 között? Erről tartott előadást a Veritas Történetkutató Intézet kiegyezésről rendezett konferenciáján Joó András. Az intézet tudományos főmunkatársa emlékeztetett arra, hogy abban a korban többen valószínűsítették, hogy Ferenc József halála után a monarchia felbomlik, mivel azt az ő személyére szabott birodalomnak tartották. Számít figyelmükre Papp Endre a Corvin Lapok műsorában szombaton 11 órától, illetve az ismétlésben 23 órától.
Holnap 12:00 - 12:30
Színe és fonákja ismétlés
Kinek, minek higgyünk? Ehhez nyújt némi segítséget a műsor, a szerkesztő, Vass István Zoltán