+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 12:00 - 12:30
Déli news
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:25 - 13:00
Regiszter
Bár látszólag semmi sem történt kedden a jegybanki kamatlábakkal, a Monetáris Tanács mégis tovább ösztönzi a lakossági hitelezést. Gyakorlatilag átvállalja a hosszútávú hitelek kamatkockázatát, és megvásárolja a bankok jelzálogleveleit is, erősítve a pénzintézetek hitelnyújtási kondícióit. A nagyon is változó változatlanság részletiről Virovácz Péter, az ING bank vezető elemzője beszél csütörtökön déli fél egykor Kovács Anita műsorában a Regiszterben
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
A moldvai csángók földjén, ahol Petrás Mária is született, imádságos harangozással kezdődött a nap, és azzal is ért véget. Azt mondja, tudták, hogy mi a rendje a világnak, mert a Nap, a Hold, a csillagok és mélységes hitük útbaigazította őket. Adventre kiállítása nyílt a Magyar Örökség-díjas Petrás Máriának és leányának, Alinának az E- Galériában. A kerámiaművészekkel csütörtökön 13 órakor a Karcolatban Perjés Klára beszélget hazáról, hitről, nemzetről, művészetről és a gyökerekbe való kapaszkodásról. A műsort 22 órakor megismételjük.
Ma 14:00 - 15:00
Talentográf
A Karc FM tehetségeket előrejelző műsora. Felkutatjuk azokat a fiatalokat, akikről már egészen korán meglátszik, hogy van bennük spiritusz, ráadásul elég kitartással is rendelkeznek ahhoz, hogy talentumukat mások számára is hasznos sikerré váltsák át. Lentulai Krisztián vezeti a hallgatókat a felfedező úton.
Ma 15:00 - 16:00
Főszerep
Kulisszatitkok a színházak környékéről. Olvasó próbától a premierig minden, ami a függöny mögött megtudható.