+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Holnap 01:00 - 03:00
FolKarc ismétlés
Az immár hét éves fesztivál, a Babel Sound az idei nyarat sem hagyja világzene nélkül Balatonbogláron. A közönség valódi kultúrtalálkozóra számíthat, ahol egymást érik a koncertek és egyéb zenés-táncos programok. A Babel Sound hangjai már tavasszal a Fonó Budai Zeneházban is megjelennek, ahol eddig az ír, skót és szerb kultúrákat ismerhettük meg. A tánc világnapja alkalmából egy mesebeli tablao flamenco show-val is készülnek, amely Andalúzia mesés hangulatú szűk utcácskáiba és a Guadalquivir partjára repíti a közönséget. A részletekről Bizse Ferenc kérdezi Pirók Zsófia flamenco táncművészt és Viszt Viktor szervezőt a FolKarc adásában csütörtökön este 8-tól.
Holnap 03:00 - 04:00
Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
Holnap 04:00 - 06:00
Paláver ismétlés
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában a kerítés nem “kapu oldalszárnyakkal,” hanem kerítés. Várjuk mindazokat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Papp Endre, Stefka István és Gajdics Ottó számít a véleményükre. Hívják minden hétköznap 16 és 18 óra között a 061-9111059 telefonszámot és küldjön sms-t a 36 70 700 1059-es számra. Csapjunk palávert közösen!
Holnap 06:00 - 09:00
Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
Holnap 09:00 - 11:59
Spájz
A Tánc Világnapja alkalmából a szakma szépségeiről, nehézségeiről, a képzés sokszínűségéről beszélgetünk majd a pénteki Spájzban. Emellett szó lesz arról is mennyire jellemző Magyarországon a vállalatok társadalmi felelősségvállalása, azaz, hogy az üzleti szféra szereplői oktatási, kulturális programokat támogassanak? A Genius Loci díj kapcsán szólunk majd erről. Hogyan dolgozik egy restaurátor, miként zajlik a restaurálás folyamata? Hogyan lehet valaki ma restaurátor? Válaszok pénteken 9.00-től, várja Önöket Farkas Beatrix.