+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 04:00 - 06:00
Paláver ismétlés
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában nincsenek “kapuk oldalszárnyakkal,” csak kerítések. Várjuk mindazokat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata, és Stefka István számít a véleményükre minden hétköznap 16 és 18 óra között.
Ma 06:00 - 09:00
Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
Ma 09:00 - 11:59
Spájz
Magyar vállalatok, amelyek azért dolgoznak, hogy a tudomány legújabb vívmányai a mindennapi életünket megkönnyítsék. Milyen pályázati lehetőségek segítik a cégek és a kutatók közös munkáját? A hétfői Spájzban arról is hallhatnak, hogy ha megvalósul az élelmiszeripar digitalizációja, akkor egészségesebb táplálékok kerülhetnek az asztalunkra, kisebb kárt okozva a környezetnek. Sok hazai szakember dolgozik a határon túli magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztésén, ennek eredményéről is hallhatnak, majd megtudhatják, hogyan készítik a kis portugál falvakban a házi kenyeret, mi is az „anyatészta”. Emesz Lilla számít figyelmükre!
Ma 12:00 - 12:30
Déli news
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:25 - 13:00
Regiszter
Március 6-án történelmi jelentőségű döntés született az EU-ban. Nagyon úgy néz ki, hogy az Európai Unió Bírósága, legalábbis az Unión belül kiütötte a választott bíróságokat. Ezek a beruházásvédelmi egyezményekkel kapcsolatban életre hívott testületek eddig többnyire azon cégek javára ítéltek meg borsos „bánatpénzeket”, amelyek nemzetállamokat pereltek be, mert nézetük szerint – az adott állam akadékoskodása miatt – profittól estek el. Szlovákia azonban nem akart kártérítést fizetni egy Holland egészségbiztosítással foglalkozó vállalkozásnak, miután visszafordította az egészségügyi privatizációt. A döntés nyomán indított évekig tartó per ért véget március 6-án. Arról, hogy az egyszeri döntésnek milyen következményei lehetnek, Fidrich Róbertet a Magyar Természetvédők Szövetségének programfelelősét Kovács Anita kérdezi hétfőn déli fél egykor a Regiszterben.