+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 17:00 - 18:00
Nettó
Nettó című gazdasági műsorunk vendége Szűcs Ákos. A lőfegyver - és lőszerkereskedők szövetségének titkára a hazai fegyverpiacot elemzi. Kitér az interneten, külföldről rendelt termékek kapcsán a kockázatokra. Megtudhatjuk, mekkora esélyét látja annak, hogy hazai gyár lássa el fegyverrel a rendvédelmi szerveket, valamint betekintést ad a világban zajló legújabb fejlesztésekbe. Műsorunk második részének vendége hazánk egyik, ha nem a legismertebb antik fegyverkereskedője. Móró Lajos segít eligazodni e különleges piaci szegmensben. Elárulja, hogy mibe érdemes pénzt fektetni, egy későbbi magas hozam érdekében. Beszél különleges vevőkről, esetekről. A szombaton öt órakor kezdődő Nettóban várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Csákó Attila
Ma 18:00 - 18:30
Horizont ismétlés
Sebastian Kurz pontosan azt az eredményt érte el, amire számított, és minden bizonnyal sikerül stabil kormányt létrehozni a régi romjain, a régi szereplőkkel. Megújul-e Ausztria a megfiatalított ÖVP-vel és a kipolírozott FPÖ-vel? A Horizont vendége Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója. Várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Sitkei Levente.
Ma 18:30 - 19:00
Kódfejtők ismétlés
„A kódfejtők” azoknak a biztonságpolitika iránt érdeklődő hallgatóknak szól, akik nem félnek attól, hogy megismerjék a tények mögötti igazságot, vagy ami azon túl van. Olyan hétköznapi titkokra, összefüggésekre vagyunk kíváncsiak, amelyeket előttünk már mások lekódoltak.
Ma 19:00 - 20:00
Sztárkarcok ismétlés
A könnyűzenei élet és a művészvilág emblematikus alakjai Bizse Ferenc műsorában. Amiről máshol nem hallhat, ahogy máshol nem mondják el. Élő, zenés, interaktív beszélgetések, portrék és műhelytitkok a bulvár áztatta „mélygagyi” és az alibi kérdések mellőzésével. Meglepő vallomások, őszinte vélemények.
Ma 20:00 - 21:00
Szabad jegyzés ismétlés
A Tőzsde Szótár szerint a ” Szabad jegyzés ” kifejezést azon értékpapír kibocsátásokra használják, melyek minden érdeklődő számára elérhetők, azaz megvásárolhatók. Ezt a szélesre tárt lehetőséget kívánja a hasonló nevű, minden kedden jelentkező gazdasági magazin is biztosítani hallgatói számára.