+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 14:00 - 15:00
Talentográf
Újra magyar mozifilmben vállalt főszerepet Marozsán Erika. A készülő Paraziták a Paradicsomban című produkció az ismert német drámaíró, Marius von Mayenburg Paraziták című darabját dolgozza fel. Kasvinszki Attila rendező azt ígéri, hogy az öt szereplő kapcsolatrendszerének abszurditásán keresztül komoly társadalomkritikát fogalmaz meg. A Paraziták a Paradicsomban - a színészeket leszámítva - egy független filmes csapat első munkája. A magyar készítésű filmek újkori sikere a filmgyártásra is kezd kihatni. A Talentográf vendége a film társproducere Szijj András lesz. Várja önöket a szerkesztő-műsorvezető Lentulai Krisztián csütörtökön 14 és vasárnap 17 órától.
Ma 15:00 - 16:00
Főszerep
Számomra Jézus története most a legfontosabb történet. Ott tartok most az életemben, hogy számomra ennél fontosabb történet nincsen. - mondja Vidnyánszky Attila rendező a Nemzeti Színházban bemutatott Csíksomlyói Passió kapcsán. A rendező mesél az előadás hátteréről, kulisszatitkairól, üzenetéről.
Ma 16:00 - 18:00
Paláver
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában a kerítés nem “kapu oldalszárnyakkal,” hanem kerítés. Várjuk mindazokat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Papp Endre, Stefka István és Gajdics Ottó számít a véleményükre. Hívják minden hétköznap 16 és 18 óra között a 061-9111059 telefonszámot és küldjön sms-t a 36 70 700 1059-es számra. Csapjunk palávert közösen!
Ma 18:00 - 18:30
Horizont
Ferenc pápa négy éve ül Szent Péter trónján, s lett ez idő alatt a média kedvence. Olyannyira, hogy olyan kijelentéseket is a szájába adnak, amelyeket ő soha nem mondott, a sajtó pedig olyan pozícióba igyekszik beszorítani az egyházfőt, amely nem valóságos. A Horizont csütörtöki adásának vendége Gégény István, a Szemlélek magazin főszerkesztője. Várja önöket a szerkesztő-műsorvezető, Sitkei Levente.
Ma 18:30 - 19:00
Regiszter ismétlés
Elektronikus közbeszerzésre tér át az EU valamennyi tagállama, legkésőbb jövő tavaszig. Nálunk a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és a Közbeszerzések Ellátási Igazgatósága februártól már csak ezen a módon kérhet ajánlatokat. A többiek még kaptak egy év haladékot. Vajon az érdeklődők által is nyomon követhető eljárások megszüntetik - e a mindenütt korrupciót szimatolók kritikáit? A kérdést Kovács Anita teszi fel csütörtökön déli fél egykor Dr. Demény Ádámnak a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság vezetőjének.