+36 1 911 1111, SMS: +36 70 700 1059 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Ha a fenti lejátszón az internet sávszélessége miatt megakadna az adás, használja az alábbi lejátszót:

Külföldön élő hallgatóink figyelmébe ajánljuk az alábbi külföldi lejátszóinkat, vagy az utána található alternatív lehetőségeket:

A fenti lejátszók Chrome, Firefox, Edge, Opera és Safari böngészőkön működnek megfelelően. Az “Ablakban” gombokra kattintva külön ablakban is megnyithatja a lejátszókat, ekkor előfordulhat, hogy az adást újra kell indítania (szünet gomb, majd play gomb).

Alternatív hallgatási lehetőségek:

Következő adások
Ma 06:00 - 09:00
Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
Ma 09:00 - 11:59
Spájz
Kávét helyettesítő cukorka, szénhidrát nélküli zsemle, cukormentes nyalánkságok: a gasztronómia az igényekkel alakul. Mégis merre tart a táplálkozásunk? Hogyan és miért változnak a trendek? És a divat vajon meghatározza a hétköznapi ember evési szokásait is? Erről is szó lesz a keddi Spájzban. És beszélgetünk Bálint Gáborral, aki az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársaként többször járt Afganisztánban, hogy az ott élő keresztények mindennapjait segítse. Tapasztalatairól és a céljairól kérdezzük. Kedden 9 óra után Bóna Judit várja Önöket.
Ma 12:00 - 12:30
Déli news
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra hírei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
Ma 12:25 - 13:00
Kérdőjel
„A komcsik pártja/Megy új irányba” – énekelte annak idején Bereményi Géza sorait Cseh Tamás. A hétvégén ismét tisztújító kongresszust tartott az MSZP, ez lesz a Kérdőjel témája kedden délután fél egykor. Vendégünk Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője. A szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre. Ismétlés: kedden délután fél hétkor.
Ma 13:00 - 14:00
Karcolat
Életutak, történetek, sorsok, kudarcok és mosolyok. A Karcolat adásaiban olyan példaértékű emberek gondolatvilágába kaphatnak betekintést, akikre érdemes odafigyelni. Ebben a műsorban nem csak élettörténetekről hallhatnak, de azok mozgatórugóiról is. Karcolat minden hétköznap 13:00 órától. Számít figyelmükre Back Réka, Emesz Lilla, Kovács Anita, Perjés Klára, Simon-Palov Judit, Varga Flóra, Bálint István, Belénessy Csaba, Czirják Imre, Gajdics Ottó és Pelyach Gergely!